Ga (letterlijk) uit je plaat met Fallout 3-muziek!

Toegegeven, met alle merchandise die er tot nu toe al voor Fallout 4 aangekondigd is kan je een huis vullen. Maak je de blits met heuse Fallout-sokken, sla een paar heerlijke Fallout-biertjes achterover, of vernietig al je bestaande vriendschappen met Fallout-Monopoly. Alsof dit echter nog niet genoeg was, komt Bethesda vandaag ook met een complete platenset van de gameserie.

De platenspelers is op zijn terugkeer, en dat moet Bethesda ook geweten hebben. De store van de ontwikkelaar is vandaag namelijk voorzien van de officiële soundtrack van Fallout 3. Geen lullig cd’tje, of mapje met mp3-bestanden, neen: men krijgt de beschikking over een viertal supertoffe LP’s en een S.P.E.C.I.A.L.-boekje. De platen bevatten samen voor meer dan tachtig minuten aan muziek, waaronder ook een tweetal fragmenten uit Galaxy News Radio, de tweede beste radioshow met afkorting GNR.

Goedkoop is de set helaas niet: hij kost 85 dollar. Wat echter wel een meevaller is, is dat de store ook verzendt naar Nederland, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de sokken en het bier. Het album zal begin november beschikbaar zijn in de Bethesda Store.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Tom's avatar

  Errug sexy vormgegeven ook! Lijkt me heel tof om deze in huis te hebben voor de game-gerelateerde vinylverzameling. 🙂

 2.   
  LennartvA's avatar

  Lijkt mij ook supertof inderdaad! Portie verliefd op de hoes, de platen, het S.P.E.C.I.A.L.-boekje én GNR! 🙂

  EDIT: Was jij niet bijna jarig? 😆