Meer details over mod tools Fallout 4 volgen pas na launch

Gisteren werd bekendgemaakt dat de Fallout 4 mod tools niet beschikbaar zijn voor de consoleversies. Als je hoopte op meer informatie over het mod-systeem van Fallout 4, zul je moeten wachten tot na de launch van de game. Dit blijkt uit een bericht van Pete Hines via Twitter.

Veel gamers maken gebruik van externe websites zoals Nexusmods om games van mods te voorzien. Aangezien de mods van Fallout 4 ook beschikbaar worden gemaakt voor de Xbox One, bestaan er veel vragen over de plannen van Bethesda met betrekking tot de beschikbaarheid van mods. De angst bestaat bovendien, dat door mogelijke plannen voor betaalde mods, externe modding-websites worden uitgesloten.

Fallout 4 verschijnt op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 1.   
  Sa.'s avatar

  En terecht, laten we nou eerst is gaan genieten van de vanilla versie van deze game! Ik denk dat de meeste daar al wel een paar weken zoet mee zullen zijn! 😉

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Maar je kan dus wel Mods in de console versie zetten? Of ook dat niet?

 3.   
  Koen's avatar

  ”Bram_M99″ schreef, "Maar je kan dus wel Mods in de console versie zetten? Of ook dat niet?"

  Mods ontwikkelen op de consoles zit er sowieso niet in. Mods installeren op de consoles kan wel. Deze zijn dan gemaakt op de pc. Ergens in 2016 krijgt de Xbox One ondersteuning voor mods. Het is nog onduidelijk wanneer de PlayStation 4 aan de beurt is.