Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians is eindelijk daar! De game wordt erg wisselend ontvangen, maar wat vindt eindbaas Peter van de game? Hij is dan wel Halo-fan van het eerste uur, maar weet deel vijf hem ook te bekoren? Je ziet het in deze video review!

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Heb ham van gisteren en ben zeer tevreden

 2.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ga geen spoilers hier neerzetten, maar jeetje wat een domme einde weer zeg. Net halo2.. 😕

 3.   
  mitchel1988's avatar

  NIve review boys, Like it.
  Mag er vanavond aan beginnen.. .:)

 4.   
  UncreatedKoen's avatar

  Beste moment ooit van de video: Peter: ja zijn geen nieuwe voertuigen (gameplay beelden van forerunner vliegtuig oftewel nieuw voertuig :P)

  maar dat ter zijde. Ben nu begin missie 15 en dat is de laatste. I know en die ga ik vanavond doen. Ik heb een aantal kanttekeningen met deze game.

  Verhaal: super in elkaar gezet. Zoals Peter al zegt. Cutscenes zijn mooi, wordt duidelijk vertelt en ik word in ieder geval erin mee getrokken. Zat in party met de Xbox Crew en zette gewoon bij elke cutscene even de headset af omdat ik ze best interessant vond!

  Gameplay: komt de quote die altijd terug komt. You love it or you hate it. Is ook met Destiny. Je bent er weg van of je hebt er niks mee. Ik zelf speel veel Destiny dus vond het echt top spelen maar dat verschilt per speler natuurlijk.

  Levels: hadden ze beter hun best op mogen doen. Er zit 1 level in waar je even verticaal/horizontaal loopt zeg maar (wil niet spoilen) maar die vond ik wel erg episch gemaakt. Voor de rest merk je echt dat ze focus hebben gelegd op Co-op. Zoveel zijwegen om te flanken etc. Het is makkelijk als je met 3 andere speelt maar als je met computer speelt moet je ze op z’n moment bij grote battles wel echt aansturen anders lopen ze de dood tegemoet. En dan ga jij dood en denk je. Where the F are my buddies…

  Multiplayer is erg tof weer. Erg fan van breakout en Warzone ook al gespeeld maar erg on gebalanceerd. De servers mikken er wel op dat je ongeveer met zelfde mensen speelt op jou niveau en soms zitten er wat uitschieters tussen maar dan toevallig zitten die allemaal dan bij elkaar. Ja dan is de hoop al zo goed als opgegeven.

  Conclusie voor mij: Beter dan Halo 4 dat sws, korte campaign maar het verhaal compenseerd daar weer mee. terecht cijfer peter!! 😀