Fallout 4: Pip Boy Edition was weer beschikbaar en direct weer uitverkocht

De speciale Fallout 4: Pip Boy Edition was direct na de aankondiging extreem populair en de beschikbare pre-orders gingen dan ook als nucleaire broodjes over de toonbank. Deze versie van de game bevat een Pip Boy, waar je een mobiele telefoon in kunt stoppen, voor een supervet effect. Helaas visten veel gamers al snel achter het net.

Bethesda gaf ooit aan dat er geen productiecapaciteit was om nieuwe Pip Boys te maken, maar rond 19 oktober dook toch het bericht op dat Bethesda een lading nieuwe Pip Boy Editions in de verkoop zou kunnen doen. Helaas voor alle fans is deze extra lading speciale Fallout 4-edities ook redelijk stilletjes en enorm snel uitverkocht.

Fallout 4 komt volgende maand al uit, dus het is niet te verwachten dat er nog meer Pip Boys worden gemaakt in die korte tijd. Zijn er GamersNET-lezers die een mooie Collector’s Editie hebben kunnen bemachtigen? Maak iedereen jaloers en laat het weten in de reacties!

 1.   
  Moodey's avatar

  Heb zo’n versie besteld voor pc, alleen kan mn PC t niet aan… denk aan doorverkopen.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Klopt Nedgame had ze een tijdje terug weer op vooraad, duz gelijk toen nog eentje bestelt.:p

 3.   
  squidgyboy's avatar

  ik heb de pip boy edition 2x besteld voor de XB1.. 1 voor het spelen. de andere om weg te zetten bij game verzameling 8)

 4.   
  _BeefCake99_'s avatar

  @squidgyboy kan ik misschien alleen de pipboy overkopen?

 5.   
  LeroyJenkins's avatar

  Ik heb beide versies in pre order staan, normaal en Pipboy voor de X1 en zit er sterk aan te denken om die Pip Versie in seal op Marktplaats te zetten.

 6.   
  Noice!'s avatar

  LeroyJenkins schreef, "Ik heb beide versies in pre order staan, normaal en Pipboy voor de X1 en zit er sterk aan te denken om die Pip Versie in seal op Marktplaats te zetten."

  Gewoon doen! Schijt aan de echte fans, jij gamet dan lekker gratis. Ik heb er 5 in de pre order en verpats ze allemaal om van de opbrengst een 2e PS4 met Fallout te kopen. Laat die domme fans maar betalen he?!

 7.   
  LeroyJenkins's avatar

  Ikan’t nie gelove schatje schreef, "

  ”LeroyJenkins” schreef, "Ik heb beide versies in pre order staan, normaal en Pipboy voor de X1 en zit er sterk aan te denken om die Pip Versie in seal op Marktplaats te zetten."

  Gewoon doen! Schijt aan de echte fans, jij gamet dan lekker gratis. Ik heb er 5 in de pre order en verpats ze allemaal om van de opbrengst een 2e PS4 met Fallout te kopen. Laat die domme fans maar betalen he?!"

  Ow ik heb er ook lak aan alleen aan de ene kant heb ik zoiets van dat ik best wel fan ben van Fallout maar aan de andere kant denk ik weer wat moet ik in vredesnaam met dat Pipboy ding, alsof je die gaat dragen zo`n lomp ding aan je arm dan zit je naar mij mening niet echt lekker te gamen.