Gerucht: HTC Vive komt uit in december

We weten dat de Steam Link en Steam Controller over iets minder dan twee weken verschijnen, maar we kunnen waarschijnlijk veilig aannemen dat er meer mensen zitten te wachten op de HTC Vive, de Virtual Reality-bril van Valve. Daar blijven Valve en fabrikant HTC echter stil over. Althans, wat officiële informatie betreft.

Bartosz Żuk, localisation manager bij Valve, kon zich echter niet inhouden op een recente gametentoonstelling in Polen. Hij wist te vertellen dat de Vive op 8 december officieel wordt getoond en dat het apparaat op 15 december uitkomt. Er zijn echter nogal wat vragen rondom de Vive, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen dat zijn uitspraken op waarheid berusten. Ook over de prijs is nog niets bekend. Volgens sommige geruchten kan die oplopen tot wel 1.000 dollar! De tijd rondom de jaarwisseling belooft dus een behoorlijk interessante periode te worden voor liefhebbers van Virtual Reality.

Welke VR-headset vinden jullie het aantrekkelijkst? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  StroopKonijn's avatar

  🙂

 2.   
  StroopKonijn's avatar

  nice 🙂 maar wel veel te duur 🙁

 3.   
  Glenn Lambrix's avatar

  1000 dollar voor een brilletje is ontzettend veel, of zit er een computer in ofzo. Misschien dat ik eens een Google Cardboard van z’n €25,- koop.

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  Voor 1000 dollar / euro koop ik liever een nieuwe game PC.

 5.   
  PaNNa's avatar

  Het is wel heel erg duur, ik ben eens benieuwd naar een review van dat ding.

 6.   
  rude1980's avatar

  ga voor PlayStation vr

 7.   
  StroopKonijn's avatar

  Glenn Lambrix schreef, "1000 dollar voor een brilletje is ontzettend veel, of zit er een computer in ofzo. Misschien dat ik eens een Google Cardboard van z’n €25,- koop."

  een tip, Google cardboards in op dx.com maar +- 3,50