Standalone DriveClub Bikes vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4

Eerder vandaag lekte DriveClub Bikes al uit en nu is daar dan ook de officiële onthulling. DriveClub Bikes is een standalone-uitbreiding van DriveClub en introduceert, zoals de naam al doet vermoeden, motoren in de racegame van Evolution Studios.

Indien je interesse gewekt is, hoef je niet lang te wachten op DriveClub Bikes. De standalone is namelijk direct beschikbaar.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Is dit een soort DLC op de volledige game? Of echt een game apart?

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Een standalone uitbreiding! Je hoeft DriveClub dus niet te hebben om DriveClub Bikes te kunnen spelen, maar het is ook weer niet een volwaardig spel. 😉

  3.   
    Masterdamned 020's avatar

    Direct beschikbaar waar dan? ik zie het niet
    eindelijk weer een reden om driveclub te spelen.

  4.   
    Killafist's avatar

    zoek zoek zoek

  5.   
  6.   
    Noice!'s avatar

    Wat! Niet eens bij de season pass inbegrepen!? Deze avond wordt erger en erger.

    €15, alsof t niks is. Mooie manier om je trouwe fans te bedanken. En kom nou nie janken hier met “waar voor je geld” als je DriveClub met SP in de sale voor €10 hebt gekocht ofzo…Ik heb er €60 voor neer gelegd en eerst 2 maanden gezeik gehad tot het een beetje werkte. Nu loopt t eindelijk een beetje en meteen moet er weer geld bij.

    Geef mij maar MS dan, die alle DLC gratis maakt voor Halo 5 en toen MCC niet werkte een shitload aan zooi, waaronder een volledig remasterde game, weggaf. Sony is arrogant en vergeten wie ze groot heeft gemaakt, met hun k*t persconferentie. Allemaal van die filmische games of wandel simulators, al dan niet in de ruimte.. 80 studio’s en ik wacht nog steeds op een fatsoenlijke game van ze…

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    Ikan’t nie gelove schatje schreef, "Wat! Niet eens bij de season pass inbegrepen!? Deze avond wordt erger en erger.
    €15, alsof t niks is. Mooie manier om je trouwe fans te bedanken. En kom nou nie janken hier met “waar voor je geld” als je DriveClub met SP in de sale voor €10 hebt gekocht ofzo…Ik heb er €60 voor neer gelegd en eerst 2 maanden gezeik gehad tot het een beetje werkte. Nu loopt t eindelijk een beetje en meteen moet er weer geld bij."

    Hoewel de perikelen van DriveClub na de launch verre van fraai waren, bood de season pass toch wel al heel erg veel waar voor zijn geld. Daar kunnen nog aardig wat games wat van leren. Daarnaast was de season pass onlangs voor een tientje te koop oid, dus het is niet zo gek dat deze uitbreiding er niet bij inbegrepen zit. Overigens zou een korting voor season pass-houders oid wel een sympathieke geste zijn.