Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Thrustmaster T150 | GamersNET Gear

Deze week kregen wij de Thrustmaster TK 150 binnen. Een geavanceerd racewiel voor een relatief lage prijs, inclusief Force Feedback! Tom en Peter gingen ermee aan de slag!

 1.   
  janjan1717's avatar

  Met de juist aangekondigde GTSport!!!!!!!!!!!!!

 2.   
  LennartvA's avatar

  ‘Thrustmaster T150: Degelijk.’ – GamersNET, 2015

 3.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Ik heb nog nooit een stuur gebruikt bij euro truck simulator 2. Misschien dat ik een stuurtje voor 50 euro koop om het eens uit te testen 🙂

 4.   
  3333/3333's avatar

  Tweehonderd euro is dus echt geen lage prijs voor zo’n basic force feedback stuurtje, je heb ze al voor minder dan de helft. (Ook van Thrustmaster)

 5.   
  frituurkoning14's avatar

  ik vint het nog te duur controler is ook goed

 6.   
  Musicman88's avatar

  Wat Erik zegt, voor die prijs is het niet echt een goedkoop stuur te noemen.

  Maar wel een ubervet Payday mask! Als die in de weg ligt stuur je m maar op naar mij 😀

 7.   
  Tom's avatar

  Erik Rommel schreef, "Tweehonderd euro is dus echt geen lage prijs voor zo’n basic force feedback stuurtje, je heb ze al voor minder dan de helft. (Ook van Thrustmaster) "

  De T100 heeft inderdaad ook force feedback en is iets goedkoper, maar die is dan weer niet geschikt voor deze generatie consoles. De T150 is voor de PlayStation 4-gamer momenteel toch een van de goedkoopste racesturen mét force feedback. Misschien hadden we dat er nog even specifiek bij moeten vermelden.

  Als je op pc of de vorige generatie consoles speelt, dan liggen er legio goedkope alternatieven voor het oprapen. Xbox One- en PlayStation 4-gamers moeten het nu nog doen met een relatief krap aanbod aan stuurtjes.

 8.   
  3333/3333's avatar

  Als het over de PS4 gaat hebben jullie trouwens wel gelijk, want daar zijn momenteel idd nog niet zoveel stuurtjes voor te krijgen.

  Op de pc is het in het misschien ook wel interessant om serieuzere games te checken zoals Assetto Corsa, iRacing, rFactor, Race 07 etc. (Project Cars of F1 zou ook nog kunnen) Ben erg benieuwd hoe zo’n stuurtje zich dan houdt, dan toont het meestal wel z’n tekortkomingen als die er zijn.

 9.   
  gamerfriend01's avatar

  Haha een racestuur voor playstation, maar die hebben geen racegames 😆