Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De favoriete Assassins van de GamersNET-redactie

Wie zijn nou de favoriete assassins van de GamersNET-redactie? Wij vroegen het een aantal redacteuren en zij geven het verlossende woord. Wie is jouw favoriete assassin? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

  1.   
    Sa.'s avatar

    Uiteraard moet ik dan meteen gaan voor de enige echte Ezio….. In Revelations. Ezio in de eerste 2 delen met zijn game zijn voor mij te kinderachtig (deel 2) en te bazig/playboy achtig (Brotherhood). In Revelations komen we in aanraking met een geniale wijze Ezio die zijn mentor Altaïr zo ongelofelijk vet volgt. 😉

  2.   
    gamerfriend01's avatar

    Doe mij maar Shay Patrick Comac, ik vond het verhaal rond hem tot nu toe het best, de game darentegen viel wel tegen.

  3.   
    djonnieboy97's avatar

    De eerste assassin game was voor mij blackflag en ik vindt die tot nu toe nog steeds de vetste assassin 😀

  4.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Doe mij maar Shay Patrick Comac, ik vond het verhaal rond hem tot nu toe het best, de game darentegen viel wel tegen."

    Had niet verwacht dat iemand hem zou noemen. beetje ondergewaardeerd personage. Met hem werd het hele assassins vs templars verhaal een stuk minder zwart-wit, wat ze achteraf eigenlijk al veel eerder hadden moeten doen. Maar Rogue voelde niet helemaal als een volwaardige Assassin’s Creed aan en was ook redelijk kort vergeleken met andere delen. De pc port was wel ok dus daar scoort het spel wel weer wat extra punten mee.

    Mijn favoriet is denk ik ook Ezio. Je speelt in elk deel een nieuwe fase in zijn leven en je ziet hem groeien als personage en dat kan ik wel waarderen. Eigenlijk ook wel jammer dat ze dat niet zo gedaan hebben met Altaïr maar aan de andere kant maakt dat hem ook wat mysterieuzer, wat heel goed bij hem past.

  5.   
    DutchACfreak's avatar

    Voor mij ongetwijfeld conner, toen de gehele game uitkwam waren we compleet verliefd op het jagen van dieren en daarmee zijn pijl en boog, ac3 was zo vernieuwend toen die tijd dat het voor mij altijd de mooiste AC zal zijn.

  6.   
    DutchACfreak's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Doe mij maar Shay Patrick Comac, ik vond het verhaal rond hem tot nu toe het best, de game darentegen viel wel tegen."

    Uhm shay was een templar ?
    Maar ik vond de game wel heel fijn 😆

  7.   
    gamerfriend01's avatar

    DutchACfreak schreef, "

    ”gamerfriend01″ schreef, "Doe mij maar Shay Patrick Comac, ik vond het verhaal rond hem tot nu toe het best, de game darentegen viel wel tegen."

    Uhm shay was een templar ?
    Maar ik vond de game wel heel fijn 😆 "

    Maar eerst wel een assassin en zijn karakter sprak mij zo aan dat ik vond dat hij ook in dit lijstje hoorde

  8.   
    assassinkarsten's avatar

    Die achtergrond muziek…nostalgie heerst

  9.   
    TinusGN's avatar

    Mijn favoriet is Ezio, hij was echt een badass

  10.   
    Daan's avatar

    Ezio! Zonder enige twijfel!

    Heel tof om hem in drie games te hebben mogen meemaken. 🙂

  11.   
    Ralph P Scene's avatar

    Shay omdat ik het verhaal achter conner ook wat beter ging begrijpen. Vondt zelf de gameplay wat leuker maar was wel minder afgewerkt

  12.   
    Bram_M99's avatar

    Ik vond Connor ook erg gaaf, ik denk ook omdat 3 mijn eerste Assasins Creed was… Maar toch.

  13.   
    jelte23's avatar

    ik heb niet alle games gespeeld maar momenteel vind ik ezio boven edward staan en ik vermoed dat mijn favoriete in syndicate gaan zitten maar dat weet ik nog niet zeker.

  14.   
    Musicman88's avatar

    ”djonnieboy97″ schreef, "De eerste assassin game was voor mij blackflag en ik vindt die tot nu toe nog steeds de vetste assassin 😀 "

    Oh gelukkig, ik ben niet de enigste die Edward Kenway de gaafste vindt. Al moet ik hem bij mij wel een gedeelde plaats geven met Arno Dorian. Bij die twee karakters kan ik me het beste inleven.

    Arno, omdat daar het verhaal zo vet is. Ik bedoel, Elise de liefde van je leven…..en dan blijkt ze aan de Templars kant te staan.

    En Edward staat bij mij op de gedeelde eerste omdat het hem niet zo boeit. Hij weet niks van de orde af en wil er in eerste instantie ook niets van weten, maar langzaam begint het dan toch bij hem te kriebelen. En ja, hij was een piraat, wat wil je nog meer 😛

  15.   
    AtomicDogg's avatar

    Ik was fan van deel 1, 2 en Brotherhood maar Revelations was echt een teleurstelling voor mij en sinds dien heb ik geen AC meer gespeeld. Black Flag lijk me wel erg vet, die ga ik nog spelen.
    @Daniel, een HD remake van AC1 zie ik niet zitten. Voor die tijd was die revolutionair maar de gameplay zou nu echt geen stand houden en de missies waren behoorlijk repetitief.

  16.   
    StroopKonijn's avatar

    Edward want piraten zijn tof x)

  17.   
    mheiden21's avatar

    Edward Kenway, maar meer omdat Blackflag mijn eerste aanraking was met AC.

  18.   
    FireBallz's avatar

    Ezio, zonder enige twijfel. Charmant, brutaal, speels en een typische verleider: tien keer beter dan de andere personages, van Edward tot Altair. Ik moet toegeven dat ik ook nog sympathie had voor Altair (zeker in Revelations) maar hij verbleekte bij de perfect uitgewerkte Italiaan.

  19.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    AtomicDogg schreef, "Ik was fan van deel 1, 2 en Brotherhood maar Revelations was echt een teleurstelling voor mij en sinds dien heb ik geen AC meer gespeeld. Black Flag lijk me wel erg vet, die ga ik nog spelen.
    @Daniel, een HD remake van AC1 zie ik niet zitten. Voor die tijd was die revolutionair maar de gameplay zou nu echt geen stand houden en de missies waren behoorlijk repetitief."

    Precies dit! revelations was zwaar waardeloos vind het erg jammer dat ik die gekocht heb. Heb sindsdien ook geen ac meer gespeeld. Bij black flag had ik echt de neiging om hem te halen want piraat spelen lijkt me supervet, alleen speel hem niet omdat ik dan van die onhaalbare mp trofeeën erbij krijg, erg jammer. Misschien haal ik er ooit nog een, als ze 2e wereldoorlog setting hebben ofzo…

  20.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Leuk gedaan dit! Ben niet echt een fanatieke AC gamer maar als ik toch een keuze moet maken, dan kies ik voor Ezio, omdat ik daarmee begonnen ben :p.

  21.   
    LeroyJenkins's avatar

    Altaïr Ibn-La’Ahad

    Ezio Auditore da Firenze

    Edward Kenway

    Dat zijn mijn 3 meest favoriete, Ezio een piraat noemen vind ik op zich vreemd maar goed ieder ze ding, Conner was naar mij mening een mietje onder Assassins mede om het feit dat ze hele familie uitgemoord was had ik verwacht gezien hij een Indiaan was dat hij erg bloederig over zou komen maar was daar in tegen een mietje, de setting van deel 3 was wel enorm vet en het vechten was ook toppie maar de hoofd persoon naaaah dat was een mietje.

  22.   
    flipjum's avatar

    Voor mij zal het toch altijd Ezio zijn die ver boven alle andere AC-hoofdpersonen staat (Edward de piraat en Shay de Templar inbegrepen). Altaïr vond ik gewoon weinig aan, een beetje een flat character. Ezio, mijn eerste Assassin, in AC2, was gewoon ontzettend vet. Aangezien Assassin’s Creed mij zo’n beetje heeft geïntroduceerd tot de gamewereld, heeft Ezio voor mij ook wel wat sentimentele waarde. Hij was dé Italiaanse ladies’ man, maar liet ook zijn leiderschapskwaliteiten zien in Brotherhood en later zelfs een soort filosofisch tintje in Revelations (lees vooral ook de boeken van Oliver Bowden, die zijn best vet).

    Connor, tsja, ik vond de setting vet maar Connor was toch iets te braaf naar mijn mening. Ook vond ik hem gewoon té volgzaam, een beetje achter Juno aanlopend alsof hij niks beters te doen had. Zoals ik al zei, Edward was gewoon een piraat. Ik snap dat Ubisoft een nieuwe setting zocht en een piraat nou eenmaal wat meer richting de gouwe ouwe Ezio ging, maar voor mij werkte het gewoon niet. Arno was wel een beetje een Franse Ezio-kloon. “Ik ben een zielige wees en nu blijkt er een complot achter mijn vaders dood te zitten” Goh, waarom komt dat me toch bekend voor? Over Jacob en Evie kan ik weinig zeggen, ik heb Syndicate (nog) niet in huis gehaald.

    Terwijl Ezio mijn motivatie was om een PS3 te kopen, zijn de laatste Assassins niet eens genoeg voor mij om de nieuwste game te kopen. Ik heb toevallig Unity met dikke korting gekocht om iets op mijn PS4 te hebben, maar het verhaal is gewoon niet meer zo sterk als vroeger. Nu is het wachten op Ezio’s ware opvolger, misschien dat ik dan weer volledig in de fanboy-trein stap.

  23.   
    Johnny1995's avatar

    Ezio by far, daarna Edward. Ben nu bezig met syndicate en ik moet zeggen dat ik de hoofdpersonages zeer leuk begin te vinden.