Weerseffecten in The Division zijn van invloed op de gameplay

Tom Clancy’s The Division speelt zich af in een winters New York. De soms vrij barre weersomstandigheden zijn meer dan alleen een visueel effect. Als je bijvoorbeeld in een sneeuwstorm belandt, wordt het lastiger om te schieten en te richten. Het voordeel van zo’n verblindende storm is dat het lastiger is om andere mensen te zien. Stiekem langs vijanden sluipen is dan iets makkelijker, al is het voor jou zelf ook lastiger om vijanden te zien.

Tegenstanders zijn niet standaard van een tag voorzien. Je zult ze eerst actief moeten spotten of gebruik moeten maken van een sensor pulse. Dit gaat dus wat lastiger als je zicht beperkt wordt door sneeuw en wind. Check ook onderstaande korte gameclip om de sfeer van The Division een beetje te proeven.

Staat The Division hoog op jouw verlanglijst? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Van de ene kant kijk ik hier onwijs naar uit, de game ziet er fantastisch uit! Maar ik hou nou eenmaal niet van multiplayer games dus ik twijfel toch nog of ik deze ga aanschaffen. En ik weet dat je de game ook singleplayer kan spelen maar het is een echte multiplayer game in mijn ogen. Net als Star Wars Battlefront.

  2.   
    mitchel1988's avatar

    Kan niet wachten. Lijkt mij toch wel een must have game voor mij.. 🙂

  3.   
    Neolite's avatar

    Alles aan deze game lijkt mij ongelofelijk vet, alleen ik zie de uitgever staan en dat doet mij enorm twijfelen.

  4.   
    Mjolnir's avatar

    Ik heb er wel zin in, als het toch een beetje de stijl van future soldier etc gaat volgen en dat pakt in multiplayer uit wordt het wel leuk. Bovendien in dat opzicht helpt het wel als vrienden er ook naar uitkijken, dan kan je zoiets samen beleven en dat haalt de drempel van multiplayer wel weg denk ik.

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    Heb de game al gespeeld en hrt multyplayer aspect is al goed uitgewerkt. Na dit filmpje krijg ik meer zin in de game

  6.   
    Moodey's avatar

    Tsjaa, t is altijd een afweging bij ubisoft… ze bedenken de mooiste concepten, maar werken die zoooo ongelofelijk bagger uit.

  7.   
    Kamelot2's avatar

    Tja, ik wacht wel eerst totdat ubisoft alle bugs en stuff weggewerkt hebben en dan zal ik het misschien nog wel halen. Maar mijn grootste angst is dat het spel te mooi is om waar te zijn. Blijft Ubisoft en vertrouwen in hun, ben ik al een tijdje kwijt. Als ze het wel goed afleveren dan zal mijn vertrouwen zeker weer kunnen groeien in hun.

  8.   
    Musicman88's avatar

    Deze staat al een hele tijd bovenaan op mijn lijstje. Het enigste minpuntje wat ik tot nu toe wel heb is dat je aan het eind van je missie in The Dark Zone je eigen teamgenoten kan neerknallen en er alleen met de loot vandoor kan gaan. Zelf ben ik dus absoluut niet zo’n type en het lijkt me echt zwaar klote als je na een flinke strijd, 20 seconden voordat de heli je loot uit de zone komt halen, je wordt neergeknald door een (onbekende) teamgenoot. Als dat veel gaat gebeuren als je met randoms speelt, wordt dat echt een domper. Ik hoop dan wel dat ze een beetje de goede spelers gaan belonen, door ze niet zo snel in een lobby met verraders te plaatsen. Voor de verdere rest, de game ziet er visueel (nu nog) geweldig uit. En het feit dat kleine dingen, zoals het weer al van invloed zijn op je gameplay, dat maakt het wat mij betreft al een geweldige game. Ook het feit dat je de game zowel singleplayer als multiplayer volledig uit kan spelen is echt een top actie!