Steampunk-minigolfgame Vertiginous Golf vandaag gratis te downloaden op Steam

Houd je van steampunk? Houd je van minigolf? Mocht je die beide vragen daadwerkelijk met een glashard “ja” kunnen beantwoorden, dan is vandaag jouw dag! De indie-game Vertiginous Golf is namelijk de ultieme samensmelting van de stoompunk stijl met de adrenaline pompende sport die we allen kennen als minigolf. En die game is nota bene vandaag ook nog eens gratis te downloaden op Steam-pagina van Vertiginous Golf voor een periode van 24 uur!


Mocht Vertiginous Golf toevallig echt helemaal je ding blijken, maar heb je je kans op de gratis download gemist, dan kun je de game alsnog voordelig aanschaffen. Tot en met 2 november geldt er 50% korting op alle uitvoeringen van de golfgame, zo heb je het Gold Pack al voor 7,49 euro en kun je een 4 pack voor jou en je vrienden scoren voor 13,99 euro. Sla daar je slagje uit! Of je birdie, wat jij wilt.

 1.   
  PSPfreaky's avatar

  Is dit nou gratis voor 24 uur of als je de game hebt geclaimd, dat ie voor altijd gratis is?

 2.   
  Tom's avatar

  Als je de game binnen deze 24 uur claimt, blijft hij voor altijd van jou. Mocht je die gratis promo missen, dan kun je dus nog een week lang gebruiken maken van de 50% korting om de game aan te schaffen.

 3.   
  3333/3333's avatar

  Mocht Vertiginous Golf toevallig echt helemaal je ding blijken, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om het spel voordelig aan te schaffen via Steam.

  Dit zinnetje zorgde voor de verwarring.

 4.   
  Tom's avatar

  Excuses, ik ben rond 1:00 ’s nachts ook niet echt meer op mijn helderst, zo blijkt maar weer.

  Zal het even aanpassen.

 5.   
  Zultkop's avatar

  k vind die gratis games van sony veelen malen beter, maargoe pc gamers zijn snel tevreden?

  @neolite vind u deze reactie goe?

 6.   
  Jarek's avatar

  Ik had dit spel ongeveer een jaar geleden in de pre-order gekocht voor €13,99

  Best een vette game!