Pc-versie Batman: Arkham Knight later deze week weer te koop

Hoewel wij Batman: Arkham Knight zeker konden waarderen, was de release voor veel pc-gamers behoorlijk dramatisch. De pc-versie van Batman: Arkham Knight verkeerde bij de release in een erbarmelijke staat en uitgever Warner Bros. besloot eind juni dan ook om de pc-editie uit de verkoop te halen. Inmiddels zijn we alweer enkele maanden verder en een re-release van Batman: Arkham Knight voor de pc is nu eindelijk nabij.

Op de Steam-pagina van Batman: Arkham Knight laat Warner Bros. nu namelijk weten dat de pc-versie aanstaande woensdag vanaf 18.00 uur weer te koop zal zijn. Tegelijkertijd zal er ook een update verschijnen zodat pc-gamers ook de voor console al verschenen Photo Mode, Big Head Mode, Batman: Arkham Asylum Batman Skin en character selection in combat AR challenges aan hun game toegevoegd zien. Eigenaren van de season pass krijgen daarnaast ook toegang tot alle extra content die tot op heden verschenen is.

 1.   
  Sa.'s avatar

  Man man man, 4 maanden na de console release….

 2.   
  Moodey's avatar

  lol pcmasterrace

 3.   
  Zultkop's avatar

  Moodey schreef, "lol pcmasterrace"

  u moet da feitelijk onderbouwe, kan niet zeggen lol pc is de besten. Neen zo hoor dat hier precies niet! @Neolite kan ge ook hier kijken?

 4.   
  PaNNa's avatar

  sdfl schreef, "Man man man, 4 maanden na de console release…. "

  Best wel om te huilen, en nu nog die prijs …

 5.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Zultkop schreef, "

  ”Moodey” schreef, "lol pcmasterrace"

  u moet da feitelijk onderbouwe, kan niet zeggen lol pc is de besten. Neen zo hoor dat hier precies niet! @Neolite kan ge ook hier kijken?"

  Ho wacht!
  Dit heeft niks met de te maken! Dit komt puur door de ontwikkelaars…….
  Enne ik verwacht dat @Moodey dit sarcastisch zei…..

 6.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik kijk wel wanneer ik hem een keer op pik, heb er geen haast bij. Ben een grote fan van de Arkham games maar al het gedoe rond Arkham Knight heeft voor mij de hype gedood

 7.   
  Moodey's avatar

  Ik ben een aardig fan van sarcasme als t op zulk soort discussiegebieden aankomt, goede observatie mijn jongen.

 8.   
  nielsiebro's avatar

  Misschien een keertje kopen leek me toch best een vet spel