Han Solo maakt opwachting in Star Wars: Battlefront

Het zat er misschien al een beetje aan te komen na de aankondigingen dat Darth Vader, Luke Skywalker en Bobba Fett zouden verschijnen in Star Wars: Battlefront, maar nu is bekend dat ook Han Solo zijn opwachting zal maken in de game. De smokkelaar heeft een drietal vaardigheden om het Empire Scum te bestrijden.

Ten eerste kent onze favoriete rebel Rapid Fire. Hiermee kan je een paar seconden zo snel schieten als je de trekker weet over te halen, zonder bang te zijn voor oververhitting. Perfect voor situaties waar je het opneemt tegen grote groepen Stormtroopers! Daarnaast heeft geluksvogel Han Solo ook de beschikking over Lucky Shot. Een vaardigheid waarmee je een immens sterk schot kan afvuren, waarmee je grote schade aan voertuigen verricht en door het blok van Vader heen kan schieten. Wanneer je grote groepen vijanden tegenkomt, is de Shoulder Charge een welkome vaardigheid. Bekend uit Star Wars: Episode IV: A New Hope, ren je vliegensvlug een grote groep vijanden in – of uit – om zo het meeste uit het gevecht te slepen.

Ga jij aan de slag met Han Solo? Of ligt je voorkeur toch bij een van de andere Heroes of Villains? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Mjolnir's avatar

  Was te verwachten… Ik heb denk ik toch de voorkeur aan non-saber heroes/villains… maakt je niet direct zo verschrikkelijk overpowered

 2.   
  fdennis's avatar

  Heb een beetje mijn twijfels over het hele heroes/villians gebeuren. Ik denk dat zoiets best snel gaat vervelen. Ik had liever gehad dat ze die hele heroes en villians eruit hadden gelaten. En dan space battles toevoegen. Dat je dus allebei een groot ruimte schip hebt die je moet verdedigen. 12 tegen 12 en dan gewoon lekkere space battles hebben. Beetje soort Titan mod van bf 2142 alleen dan in de ruimte.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Han Solo still shoots first! 😛

 4.   
  Overload14's avatar

  fdennis schreef, "Heb een beetje mijn twijfels over het hele heroes/villians gebeuren. Ik denk dat zoiets best snel gaat vervelen. Ik had liever gehad dat ze die hele heroes en villians eruit hadden gelaten. En dan space battles toevoegen. Dat je dus allebei een groot ruimte schip hebt die je moet verdedigen. 12 tegen 12 en dan gewoon lekkere space battles hebben. Beetje soort Titan mod van bf 2142 alleen dan in de ruimte."

  Dus hetgene wat ze in Star Wars Battlefront 2 hadden gedaan en wat ze precies veel beter gingen uitwerken in Star Wars Battlefront 3 die veel meer potentie had maar jammer genoeg gecanceld is? akkoord.. 😛