Releasedatum seizoensfinale Telltale’s Game of Thrones onthuld; episode 1 gratis speelbaar

Hoewel we nog tot april 2016 zullen moeten wachten voor het zesde seizoen van de veelgeprezen tv-serie Game of Thrones van start gaat, kunnen afkickverschijnselen tussendoor met flinke onregelmaat tenietgedaan worden met Telltale’s Game of Thrones. Inmiddels is het eerste seizoen van deze episodische game toe aan zijn zesde en daarmee laatste aflevering en daarvan heeft Telltale nu de releasedatum onthuld.

Episode 6: The Ice Dragon van Telltale’s Game of Thrones zal op 17 november verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, pc, Android en iOS. Mocht je nog begonnen zijn aan Telltale’s Game of Thrones, maar toch benieuwd zijn naar deze point & click-game, dan hebben we goed nieuws voor je. Telltale heeft namelijk eveneens bekendgemaakt dat de eerste episode van Game of Thrones, ‘Iron from Ice’ getiteld, gratis te downloaden is op alle eerder genoemde platformen.

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Dat heeft wel ontzettend lang geduurd zeg! Mooi dat er nu eindelijk een datum is.

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    De reden dat ik compleet afgeknapt ben op de Telltale-games. Eerste seizoen van The Walking Dead vond ik destijds ontzettend tof, maar dat ongelofelijk inconsistente releaseschema in combinatie met de technische problemen hebben mijn interesse snel doen verdwijnen.

    Wellicht toch de eerste episode maar eens checken, aangezien ik nu (of iig na de 17e) dan wel gelijk het hele seizoen kan checken.

  3.   
    NoFearz's avatar

    De laatste episode van Tales from the Borderlands (ook van Telltale) is gisteren uitgebracht.

  4.   
    LeroyJenkins's avatar

    Vandaag was pas de release van de laatste episode van Tales of the Borderlands op de X1 en ben die nu aan het binnen halen, ik ben zeer benieuwd naar het einde want hoewel Tales langzaam begon werd het naar mij mening toch wel erg spannend.

    Laatste episode Game of Thrones laat wel lang op zich wachten maar ook daar ben ik zeer benieuwd naar.

  5.   
    Paus's avatar

    jjn

  6.   
    assassinkarsten's avatar

    eindelijk!

  7.   
    Alfa Warrior's avatar

    Paus schreef, "jjn"

    Testbericht via GN v5?

  8.   
    Paus's avatar

    Alfa Warrior schreef, "
    Testbericht via GN v5?"

    Lol, veel te alert jij 😉

  9.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Vet, ik mis game of thrones best wel dus heb zin om de laatste episode te downl… kopen