Raven’s Cry krijgt nieuwe naam en heruitgave

De piraten-RPG Raven’s Cry heeft de wind bepaald niet in de zeilen gehad. Het spel werd meerdere malen uitgesteld en toen het eenmaal uit was, kwam het in een storm van kritiek terecht. Zowel gamers als de pers kraakten de game volledig af. Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, heeft ontwikkelaar Reality Pump Studios besloten de game te repareren en opnieuw uit te geven onder de nieuwe naam Vendetta: Curse of Raven’s Cry.

De heruitgave pakt bijna ieder aspect van de oorspronkelijke game aan. Zo worden er nieuwe quests toegevoegd en andere worden verbeterd. Ook is het zeilen in de nieuwe versie dynamischer en wordt de Engelse voice-acting volledig opnieuw opgenomen. Op de vernieuwde website van de game zijn alle veranderingen te lezen.

Of de heruitgave het piratenavontuur nog kan redden, blijft de vraag. Uiteraard is de update gratis voor spelers van de originele Raven’s Cry. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar Reality Pump zegt dat het bijna zover is.

 1.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Eigenlijk bedoelen ze, we pakken een game die niet af is maken er een remaster van en zorgen dat het spel in de staat komt waar het eigenlijk al in hoorde te zijn en om dat goed te maken doen we er nieuwe quests in en moet iedereen het spel opnieuw kopen.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  _BeefCake99_ schreef, "Eigenlijk bedoelen ze, we pakken een game die niet af is maken er een remaster van en zorgen dat het spel in de staat komt waar het eigenlijk al in hoorde te zijn en om dat goed te maken doen we er nieuwe quests in en moet iedereen het spel opnieuw kopen. "

  Niemand hoeft het spel ‘opnieuw’ te kopen. Mensen die het origineel hebben, krijgen de update gratis 🙂