Lennart en Tom over veel commotie en de nieuwe Hans Otjes! | GamersNET RADIO #288

De vertrouwde computer op GNHQ is net geüpdatet, Brabo’s Lennart en Tom schuiven aan en aflevering 288 van GamersNET RADIO staat klaar: dat kan niet anders dan fout gaan. Gewauwel met een zachte ‘G’ maakt plaats voor discussie over de week en zelfs de nieuwste hit van Hans Otjes!

Naast alle nieuwigheden maken Lenny en Tom tijd voor het bespreken van de ingezonden brieven, het aannemen van live-bellers en discussiëren ze er verder volop op los. Over de week, over GamersNET en over eigenlijk alles wat los en vast zit. Geniet mee!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 288 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    mattioza's avatar

    Over het nieuws van die villa met youtubemoneys: Het is een job gelijk een ander. Gaan we de inkomsten van bijvoorbeeld zangers ook gaan beperken?

    Gamersnet is sowieso mijn grote voorbeeld, rijk worden met hele dagen te chillen en te gamen ( 😉 )

    Ik werd ook niet echt weggeblazen door het nieuwe nummer, maar om nu direct Hans Otjes af te schrijven… 🙂

  2.   
    Sa.'s avatar

    mattioza schreef, "Over het nieuws van die villa met youtubemoneys: Het is een job gelijk een ander. Gaan we de inkomsten van bijvoorbeeld zangers ook gaan beperken?
    Gamersnet is sowieso mijn grote voorbeeld, rijk worden met hele dagen te chillen en te gamen ( 😉 )
    Ik werd ook niet echt weggeblazen door het nieuwe nummer, maar om nu direct Hans Otjes af te schrijven… 🙂 "

    Hmm… de hele dag chillen en gamen is wat licht genomen denk ik hoor. GN produceert aardig wat content en daar gaat veel tijd in zitten. 😉

  3.   
    mattioza's avatar

    sdfl schreef, "
    Hmm… de hele dag chillen en gamen is wat licht genomen denk ik hoor. GN produceert aardig wat content en daar gaat veel tijd in zitten. 😉 "

    Het is bij mij dan ook een spot naar de cliché vooroordelen tegenover gamesites/youtubers/streamers 😉

  4.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    😉

  5.   
    jelte23's avatar

    was een leuke uitzending