Blizzard kondigt twee beta’s aan voor Overwatch

Blizzard heeft details vrijgegeven over de aankomende betafase van Overwatch. Er zal zowel een open als een gesloten beta plaatsvinden. De gesloten beta begint op 27 oktober.

De gesloten beta is puur bedoeld om de gameplay te testen. Een selecte groep gamers zal worden uitgedaagd om alle aspecten van de game te analyseren. De feedback en discussie die naar aanleiding van deze beta ontstaat, zal worden gebruikt om de game te optimaliseren. Slechts een kleine groep uitverkoren gamers kan mee doen aan de gesloten beta. Als je mee wilt dingen naar een plek, registreer je dan met je Battle.net-account. Op 27 oktober begint de beta in Amerika. Europese en Aziatische gamers zullen later worden uitgenodigd.

De open beta bestaat uit een aantal weekends, waarin de hardware en servers van de game worden getest. De bedoeling is dat zoveel mogelijk gamers de game dan spelen, om ervoor te zorgen dat de servers bij launch klaar zijn voor de verwachte mensenmassa. In tegenstelling tot de gesloten beta zijn het aantal speelbare personages, maps en speelmodi beperkt.

Het eerste open beta weekend vindt plaats voor of na Blizzcon, dus rond 6 november. Vergeet jezelf ook niet te registreren met je battle.net-account, als je mee wilt doen met de open beta. Als je geselecteerd bent voor een van de beta’s, zul je een mail ontvangen met verdere instructies.

  1.   
    matdriks's avatar

    ik hoop dat ik aan deze beta mag mee doen.

  2.   
    Speedredz's avatar

    Hoop ik okk

  3.   
    evilmase's avatar

    ik ook