Battlefield Hardline gaat naar de EA Access Vault op Xbox One

Vanaf vandaag kunnen mensen met een abonnement op EA Access een nieuwe titel verwachten. Battlefield Hardline is toegevoegd op Xbox One en voegt zich bij andere titels als Dragon Age: Inquisition, FIFA 15 en Need for Speed Rivals. Leden kunnen al deze games spelen zolang ze lid zijn.

EA Access is een dienst op Xbox One die € 3,99 per maand kost en waarmee je bovenstaande games kunt spelen, kortingen krijgt en eerder aan de slag kunt met bepaalde titels.

  1.   
    Mjolnir's avatar

    Tof, weer een extra reden om dat kleine abonnementje te behouden

  2.   
    Jerry97's avatar

    Ondertussen moeten we op de ps4 nog gwn 40 euro betalen voor battlefield hardline en 70 euro voor dragon age :/

  3.   
    mastertje's avatar

    ”Jerry97″ schreef, "Ondertussen moeten we op de ps4 nog gwn 40 euro betalen voor battlefield hardline en 70 euro voor dragon age :/"

    Maar daar en tegen waren er pas geleden wel dikke kortingen betreft beide games. Bf 4 + hardline voor 24 eu ofzo. En dragon age was ook al een keer 50% in de aanbieding in afgelopen 3 week

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Jerry97″ schreef, "Ondertussen moeten we op de ps4 nog gwn 40 euro betalen voor battlefield hardline en 70 euro voor dragon age :/"

    Zover ik me kan herinneren zag Sony niks in EA Access Vault.. Daarom is Access Vault nooit op de PS4 uitgebracht.

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Ik snap nog steeds niet waarom PlayStation dit heeft, dan had ik het hoogstwaarschijnlijk ook gehaald want de games die er in zitten spreken mij heel erg aan.