Alle content in Call of Duty: Black Ops 3 direct te spelen

Veel mensen zien nooit het einde van de games die ze hebben gekocht met hun zuurverdiende centen. Dat komt bijvoorbeeld doordat ze vast komen te zitten op een bepaald punt en de game dan aan de kant leggen. Bij Call of Duty: Black Ops 3 zal dat echter geen excuus zijn om het einde van de verhaallijn niet te bereiken. Alle missies in de campagne zijn namelijk direct te spelen. Volgens campaign director Jason Blundell is het vrijspelen van de volgende missie een achterhaald idee.

The unlocking level system is an archaic mentality we’ve had since we did bedroom development back in the day—you do this, then go on to the next one. Consumers and game players in general are far more mature these days. There are so many things vying for our interests today. It’s about, how do they want to consume it? Maybe they put it down on level two, and then they’re in work the next day, and some guy says, ‘Dude, you’ve got to check out level four!’ And he’s like, ‘Okay, I’ll have a quick look.’ That’s totally fine. I think it’s their choice.
Blendell is overigens niet bang dat spelers simpelweg naar het einde gaan en de rest van de content overslaan. Hij is ervan overtuigd dat spelers willen weten hoe het einde van het verhaal is ontstaan. Hij vergelijkt het met boeken en films: je kunt de laatste pagina lezen of de laatste minuut kijken, maar de volledige ervaring is veel bevredigender.

Wat vinden jullie van deze enigszins onverwachte zet van Activision? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Speedredz's avatar

  Het is wel handiger al lukt er 1 tje echt niet

 2.   
  Bosnegert's avatar

  lachen

 3.   
  Jerry97's avatar

  Ik ga de campaign toch vanaf het begin spelen, is veel leuker.

 4.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Jammer dat wil je ook niet echt door spelen om veder tekijken wat er gebeurt nu kun je meteen het einde van het verhaal al zien

 5.   
  Connorkill's avatar

  Hoe kom je vast te zitten in de cod campaign?? 😕

 6.   
  Ryan2000's avatar

  Het is de keus van de gamers zelf om gelijk het einde te spelen of vanaf het begin. Ik ga hem zelf vanaf het begin spelen, dat hoort nou eenmaal!

 7.   
  FireBallz's avatar

  dit meen je niet . Vastzitten in de gemakkelijkste campaign ter wereld: Call of Duty, waar de cliches zich opstapelen. Ik speel elke campaign gewoon voor de trofeeen. Hoe kan je nou vastzitten? Als je elke keer gewoon doet wat ze vragen en genoeg cover neemt, is het toch niet eens een klein beetje uitdagend?

 8.   
  rude1980's avatar

  nep

 9.   
  jelte23's avatar

  Ik speel sowieso de hele campaign en ga net zo lang door tot ik een missie heb uitgespeeld

 10.   
  NL Animal's avatar

  alleen cod waw was pittig