Blood and Wine-uitbreiding The Witcher 3 voorzichtig uitgesteld naar eerste halfjaar 2016

Voor fans van The Witcher 3: Wild Hunt kan de dag al haast niet stuk, want vandaag is de eerste grote uitbreiding, ‘Hearths of Stone’, voor de RPG van CD Projekt Red verschenen. In deze verhaallijn probeert protagonist Geralt een contract te voltooien van de mysterieuze Man of Glass, een avontuur waarmee je, aldus CD Projekt Red, circa tien uur mee bezig zult zijn.

Dit is echter niet de enige grote uitbreiding, want in 2016 zal ook nog eens ‘Blood and Wine’ verschijnen. Deze uitbreiding introduceert het nieuwe gebied Toussaint, een regio die geen last heeft gehad van de oorlog, maar waar wel een oud, bloederig geheim huist. Deze tweede uitbreiding zou een speeltijd van circa twintig uur moeten brengen. Het wachten hierop lijkt echter wat langer te gaan duren dan oorspronkelijk gepland. Waar CD Projekt Red eerder liet weten dat ‘Blood and Wine’ in het eerste kwartaal van 2016 zou verschijnen, heeft de ontwikkelaar het moment van release nu voorzichtig opgerekt naar het eerste halfjaar van 2016. De ontwikkeling van ‘Blood and Wine’ lijkt dus wat langer te duren dan de Poolse ontwikkelaar in eerste instantie had gepland.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Dikke prima! Zal de game alleen maar goed doen en denk dat meer dan genoeg mensen bezig zijn om side quests en de eerste DLC uit te spelen

  2.   
    Mjolnir's avatar

    Ach voor die tijd heb ik hem er vast nog wel even door gejast op het moeilijkste niveau. Laat maar komen

  3.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Binnenkort deze maar binnenhalen.

  4.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Er is zoveel te doen in die wereld, ik zit helemaal niet op DLC’s te wachten voor dit spel omdat het al zo goed is. Heb hearts of stone toch maar gekocht, ik wil alleen maar meer van the witcher!

  5.   
    Jerry97's avatar

    Ik heb nog niet eens alle side-quests gedaan en wil eigenlijk ook nog een keer uitspelen op hard en nu komt er al weer een dlc. Druk druk druk.