Halo 5: Guardians heeft tot wel 60GB aan ruimte nodig

Is de harde schijf van je Xbox One aardig aan het vol raken? Dan is het wellicht tijd om eens goed op te ruimen als je van plan bent om Halo 5: Guardians te kopen. De game heeft de gouden status bereikt en review-exemplaren worden al verspreid, waardoor foto’s van het doosje al over het internet zwerven. Een opvallende melding staat achterop, want te lezen valt dat Halo 5 tot wel 60GB aan ruimte nodig heeft.

Tijd om wat games en apps te deïnstalleren? Of heb je meer dan genoeg ruimte op je (externe) harde schijf? Laat het weten in de reacties!

Halo 5: Guardians verschijnt 27 oktober voor de Xbox One.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Leukste's avatar

  Ja, die grote opslag capaciteit voor de consoles is nu wel fijn om te hebben. Zeker met de andere games die er ook nog dit najaar en komend voorjaar bij komen.

 2.   
  Speedredz's avatar

  De games worden steeds groter

 3.   
  LeroyJenkins's avatar

  Had zelf gehoopt dat er bij de release van de PS4 als de X1 er minstens 1TB aan opslag in zou zitten, helaas is dit niet het geval dus heb ik er maar een 3TB bij gekocht.

  Vind het jammer dat dit nog niet mogelijk is bij de PS4, ja je kan de HDD vervangen maar een externe HDD is naar mij mening makkelijker.

 4.   
  nielsiebro's avatar

  dammnnnnnn son

 5.   
  Mayonaka's avatar

  binnenkort me 500 gb harde schijf maar vervangen zit al bijna vol.