Rise of the Tomb Raider bereikt gouden status

Schatgravers, grotverkenners en spoorzoekers opgelet! Onze favoriete (vrouwelijke) avonturier heeft een gouden randje gekregen. Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft namelijk laten weten dat Rise of the Tomb Raider de gouden status heeft bereikt. De ontwikkelingen zijn voorlopig afgerond en de game kan richting de – digitale – winkelrekken.

Rise of the Tomb Raider verschijnt over een maand voor de Xbox One en Xbox 360. Een versie voor de pc verschijnt begin 2016. De game komt eind 2016 ook naar de PlayStation 4.

 1.   
  WildRetro's avatar

  Kan hier niet meer op wachten. Hopelijk zitten er ook genoeg puzzels in zoals in de eerste 4 Tomb raiders van de psx

 2.   
  RikZonderC's avatar

  Natuurlijk fijn om te weten, maar jammer dat dit tegenwoordig nieuws en dus ‘bijzonder’ is.

 3.   
  Speedredz's avatar

  Ik ken de game niet maar hij lijkt me leuk.
  Ik ga maar even kijken.

 4.   
  FireBallz's avatar

  heb hem heel even kunnen spelen op Firstlook, en ga m dus kopen. Echt een aanrader, alleen jammer dat hij pas eind 16 naar ps komt.

 5.   
  Leukste's avatar

  speedredz schreef, "Ik ken de game niet maar hij lijkt me leuk.
  Ik ga maar even kijken."

  De game stond op Firstlook. Ben je er zo voorbij gelopen? 😮

  FireBallz schreef, "heb hem heel even kunnen spelen op Firstlook, en ga m dus kopen. Echt een aanrader, alleen jammer dat hij pas eind 16 naar ps komt."

  Ja, voor de PlayStation bezitters wordt het nog een lange zit.

 6.   
  gamepower's avatar

  bij MS is het niet beloven…. de game komt idd op de geplande relaese date……… daar kan Sony VEEL van leren…. trouwens naast het tropic staat IN HET ROOD mul… erven verwijzen dat deze game een jaar EXCL voor de XBOX players is…. mss kinderachtig maar wel een feit 😉

 7.   
  spacebuster's avatar

  Een jaar exclusiviteit gaat mij als xbox gamer waarschijnlijk veel meer kosten als een ps4 gamer die voor 60 euri een game plus alle dlc krijgen.

 8.   
  Pim Huberts's avatar

  Hoop dat het veel puzzelen word en ook moeilijk. schieten vind ik persoonlijk helemaal niet leuk met een pistool kan het nog maar die geweren is persoonlijk minder