PlayStation VR krijgt nieuw design | GamersNEP Nieuws

Virtual Reality lijkt voor velen de nieuwste stap in de toekomst voor de game-industrie. De Occulus Rift nam al het voortouw en we weten nu dat deze ongeveer net zo duur wordt als vijf broodroosters. Natuurlijk kon Sony niet achterblijven en daarom kwam het met Project Morpheus, nu PlayStation VR, op de proppen.

We weten nog maar weinig over de PlayStation VR. Er zijn wel demo’s geweest, maar nooit echt bakken met informatie. Gelukkig is Sony nu naar buiten gekomen met wel zeer sappig nieuws. Met een nieuwe naam komt namelijk ook een nieuw design en Sony besloot hiervoor de Duitse ontwerper Nicht Ehrgonomisch in te huren. Na vele maanden vol gefaalde ontwerpen en vele doden, lukte het hem om een mooie bril te ontwerpen. Ehrgonomisch liet weten:

Jawohl, het heeft even geduurd en tientallen medewerkers van Sony hebben helaas het leven gelaten. Het was echter wel de moeite waard. We presenteren daarom trots het nieuwe design van PlayStation VR! Het ziet er onhandig uit en dat is het ook, maar het biedt een virtual reality-ervaring die haast niet te evenaren is. Geweldige surround sound en ook de rumble-functie voegen toe aan het realisme.
De woorden van Nicht klinken veelbelovend. Nicht voegde wel toe dat Sony zich niet aansprakelijk stelt voor eventuele schade aan het huis, lichaam of bezittingen van de consument. Een releasedatum is helaas niet bekendgemaakt. Hieronder kun je het nieuwe design bekijken.

[SCREENSHOTS]

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

 1.   
  mmx's avatar

  Zo dat is even een scifi ding zeg hashahahahahahahahahaha ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† leuke grap ๐Ÿ˜†

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Een rumble functie? Oh jee.. Geweldig!

 3.   
  Noice!'s avatar

  Niveautje…

 4.   
  Koenboy1304's avatar

  HHAHAAH, prachtig HHAHAHA mooi gemaakt mensen!!

 5.   
  Leukste's avatar

  Geweldig! Al blijft natuurlijk de vraag bestaan. Wordt je hier nu misselijk van? ๐Ÿ™„

 6.   
  PaNNa's avatar

  Ik lach me een kriek , stel je voor.. Dat ding op je hoofd

 7.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  “Next Gen”

  Deze was erg leuk ๐Ÿ˜†