Sony gelooft dat Uncharted: The Nathan Drake Collection een system seller kan worden

Uncharted: The Nathan Drake Collection heeft de potentie om een system seller te worden voor de PlayStation 4, zo denkt Sony. In de nieuwste editie van het magazine MCV vertelt product manager Joe Palmer dat deze collectie met Uncharted-games met de feestdagen kan gaan knallen:

The game certainly has the power to be a system seller this Christmas. It offers fantastic value as a gifting proposition, giving newcomers the chance to pick up a PlayStation 4 with three great games at a very competitive price.

PlayStation’s audience base has also changed significantly since the original Uncharted games were released, so there’s a huge number of gamers looking to buy a PS4 who may never have played these games before. We aim to appeal to several audiences; the fans who want to play through the series again in all its remastered glory; the action-adventure fans who are new to PlayStation; previous-generation players who are considering an upgrade to PS4.

Naast de drie PS3-titels van Uncharted bevat de Nathan Drake Collection ook een toegangsbewijs voor de Uncharted 4 multiplayer beta, die in december van start gaat.

Lees meer over Uncharted: The Nathan Drake Collection in onze review.

 1.   
  mmx's avatar

  Het zou best eens kunnen dat Sony gelijk heeft .

 2.   
  3333/3333's avatar

  Zegt ook wel wat over het gebrek aan echt goede exclusives.

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik heb hem gisteren ook gehaald en ben lekker opnieuw aan het spelen, het ziet er zeker goed uit op de ps4.

  De multiplayer deed ik het niet eens voor dat boeit me niet.

 4.   
  King of Heroes's avatar

  Erik Rommel schreef, "Zegt ook wel wat over het gebrek aan echt goede exclusives."

  Ik denk dat het eerder gaat om gamers die voor het eerst een Playstation hebben nu. Voor nieuwelingen die interesse hebben in Uncharted 4, maar ook de voorgaande games willen spelen is deze collectie echt wel vet.

 5.   
  FireBallz's avatar

  Hierbij zou Sony gelijk kunnen hebben. Ikzelf heb de trilogie al op PS3 gespeelt, maar als je dat niet hebt gedaan, is dit natuurlijk een uitgelezen kans.

 6.   
  gamepower's avatar

  dit zegt veel over het gedrag van de gemiddelde PS spelers…. zijn jullie nu echt blij met de zoveelste remake??
  ik kan me idd voorstellen dat nieuwe PS gamers daar iets aan hebben …. maar anders is het echt te gek voor woorden dat je SONY op die manier blijft steunen

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  the nathan drake collection is de reden dat ik ooit ook nog een ps4 wil naast mijn pc. uncharted op 1080p/60fps? yes please

 8.   
  Bram_M99's avatar

  Tot nu toe een heerlijke game! Nooit gespeeld op mijn PS3, dus ik kon hem niet laten liggen.

 9.   
  Noice!'s avatar

  gamepower schreef, "dit zegt veel over het gedrag van de gemiddelde PS spelers…. zijn jullie nu echt blij met de zoveelste remake??
  ik kan me idd voorstellen dat nieuwe PS gamers daar iets aan hebben …. maar anders is het echt te gek voor woorden dat je SONY op die manier blijft steunen"

  Als Kaz Hirai een scheet laat staan ze er met z’n allen achter te snuiven en praten ze over de rijke geur van Sake en rijst. Want uiteindelijk zijn de remakes niets meer dan scheten, een soort bijproduct van iets dat ooit écht wat voorstelde.

  Helaas snappen de PS fanboys niet dat je ook een kritische houding kan innemen en dat het okay is om waar voor je geld te verlangen. Op elk willekeurig forum wordt je neergesabeld als je ook maar durft iets negatiefs te zeggen over de PlayStation en ik heb me lang afgevraagd hoe dat komt. Ik dacht dat iedereen zou snappen dat als je wat druk op een bedrijf zet, ze niet voor het 2e jaar op rij compleet lak hebben aan de gamer door gewoon geen games uit te brengen, maar het tegendeel bleek waar. Maar laatst zag ik bij zo’n tegensputterende fanboy ineens waarom ze zich zo gedragen: ze zijn bang dat ze spijt krijgen van hun aankoop en liegen zichzelf nog liever voor dan dat ze vragen waarop ze recht hebben na alle beloftes van Sony en het neerleggen van €400.

  Deze hele generatie valt tot nu toe nog tegen vind ik, maar bij Microsoft heb ik nog enigszins het idee dat ze hun best doen op dit moment. We hebben wel een aantal goede games hoor, maar daar heeft voornamelijk Sony weinig mee te maken; verreweg hun beste exclusive, Bloodborne, is niet eens van hun en was technisch gezien belabberd. Nu met Forza, Tomb Raider en Halo 5 komt Microsoft een beetje op gang en ik stemde in ieder geval met de portemonnee toen ik naast m’n stoffige PS4 een One neerzette. Als Sony weigert me goede games te geven, dan haal ik ze wel elders. 8)

 10.   
  PaNNa's avatar

  Zou best kunnen, we zullen het wel lezen. Deze collectie zal wel vooral gekocht worden door mensen die deze reeks niet konden spelen omdat ze geen PS3 hadden.

 11.   
  H4RDSTYLE's avatar

  Ik zie mijzelf anders echt geen ps4 halen alleen voor de Uncharted reeks. Boeit mij echt totaal niet.

 12.   
  PSPfreaky's avatar

  Het is natuurlijk je eigen keus om deze games te kopen of niet. Gamers die deze 3 games al hebben gespeeld laten ze mooi liggen. Gamers die Uncharted nooit hebben gespeeld, kunnen de games voor een mooie prijs halen.

  Zelf heb ik Uncharted 2 en 3 voor de PS3 en zal ik deze uiteraard niet kopen. Mij zie je echter niet zeiken om dit plan van Sony 😉

 13.   
  svenysven's avatar

  Ik heb ze al gespeeld op de ps3 en het zijn echt topspellen. Dus het zou best kunnen dat mensen die nooit Uncharted hebben gespeeld een ps4 kopen voor onder andere deze collectie en Uncharted 4, maar we zullen zien.

 14.   
  gamepower's avatar

  PSPfreaky schreef, "Het is natuurlijk je eigen keus om deze games te kopen of niet. Gamers die deze 3 games al hebben gespeeld laten ze mooi liggen. Gamers die Uncharted nooit hebben gespeeld, kunnen de games voor een mooie prijs halen.
  Zelf heb ik Uncharted 2 en 3 voor de PS3 en zal ik deze uiteraard niet kopen. Mij zie je echter niet zeiken om dit plan van Sony ;)"

  het is geen kwestie van zeiken…. het feit is dat ik hier naast mij xbox one een PS4 staan heb van 400 lappen , voor versiering…. games komen er momenteel niet op, ik heb hem 2 jaar en heb er 2 goede excl voor kunnen kopen… en het feit is dat sony weer veel beloofd geeft met games enzo… maar dar je niet anders krijgt dan remakes….en dat zit me dwars . eigenlijk hoef ik hierop niet te reageren en mijn tijd verschijten… maar ik het is moeilijk voor een echte gamer te zien dat jullie alles pikken wat sony doet…snappen jullie nu echt niet dat sony jullie centen willen om er zo weinig mogelijk voor te doen…. MS probeer teminste hen klanten tevreden stellen, met een supermooie line-up en mega games voor het najaar

 15.   
  King of Heroes's avatar

  Jaja, deze boodschap zit je nu al een maand hier op de comment sectie te verkondigen. Sony is de duivel, wij zijn allemaal schapen, Microsoft is de redder van gaming.

  Met al het respect dat ik kan vinden voor je mening zeg ik het volgende: je plaat blijft hangen. Doe ons een lol en verkoop gewoon je PS4 als je er niet tevreden mee bent. Die games die er op uitkomen boeien je niet. Ok. Basta. Dag PS4. Nu hoef je tenminste niet meer hier elke dag hetzelfde staan te typen wat je lekker veel tijd bespaart die je in je Xbox of PC kan steken.

  PS. Laten we er nu eens vanuit gaan, voor de shit and giggles, dat alles wat je zegt 100% correct is. Wat zou jij dan willen dat we doen?