Naughty Dog: 80 procent van PS4-bezitters heeft nooit Uncharted gespeeld

Volgens ontwikkelaar Naughty Dog kan Uncharted: The Nathan Drake Collection eenzelfde impact hebben als het succesvolle The Last of Us Remastered. De ontwikkelaar onthulde namelijk dat onderzoek heeft uitgewezen dat 80 procent van de gamers met een PlayStation 4 nog nooit een Uncharted-game heeft gespeeld. Eric Monacelli, community strategist bij Naughty Dog, vertelde dat dit hoge aantal één van de redenen was om de Nathan Drake Collection te maken.

De Uncharted-games werden extreem positief ontvangen op de PlayStation 3 en volgens veel gamers behoort de serie tot de top van de vorige generatie. Verwacht binnenkort onze uitgebreide review van Uncharted: The Nathan Drake Collection!

 1.   
  Robinnn123's avatar

  Wow, 80 % is wel veel.
  Ik heb hem zelf ook nog nooit gespeeld, dus heb hem gisteren bij de Mediamarkt gehaald.

 2.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  1

 3.   
  tijn80's avatar

  Goede reden om hem te halen. Ik wacht nog even tot de prijs wat is gezakt. Geen zin om het volle pond te dokken voor replay 😉

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  Uncharted 2 was mijn favoriete singleplayer game op de PS3. Wat een verhaal zat erachter!

 5.   
  Leon 2.0's avatar

  ”Robinnn123″ schreef, "Wow, 80 % is wel veel.
  Ik heb hem zelf ook nog nooit gespeeld, dus heb hem gisteren bij de Mediamarkt gehaald.
  "

  Nou ja, op zich niet zo heel gek natuurlijk. Er zijn vrij veel Xbox 360-gamers die overgestapt zijn naar de PlayStation 4 en daardoor nog geen Uncharted hebben kunnen spelen. Daarnaast is de PS3 in ieder geval meer dan tachtig miljoen keer verkocht, terwijl de Uncharted-games niet meer dan circa tien miljoen keer per deel zijn verkocht. 🙂

 6.   
  King of Heroes's avatar

  Ik hoor erbij.. 😳

 7.   
  FireBallz's avatar

  Vrienden van mij hebben totaal geen verstand van goede games: het is elk jaar weer hetzelfde liedje: kom jongens, FIFA Ultimate Team komt bijna uit! dan vraag je aan ze: heb je Uncharted wel eens gespeeld? Is dit hun antwoord: ‘Wat? Uncharted? Nee, nog nooit van gehoord. Vast een kutspel’ Bij The Last of Us: The Last of Us? Is dat die ene game wat lijkt op GTA? Zit ik zovan : 🙁 , nee natuurlijk niet! Deze mensen hebben dus nu een PS4, en wat kochten ze erbij? Ja hoor, FIFA Ultimate Team.

 8.   
  Ryan2000's avatar

  Heb Uncharted ook nog nooit gespeeld. Ik ga zeker de collection halen!!

 9.   
  soldierarjan's avatar

  Heb uncharted alle delen al van gespeeld en blijft vet om te spelen.
  Denk dat deze game nog keer voor uncharted 4 ga halen en dan weer heerlijk genieten.