Dit zijn de moeilijkste nummers in Guitar Hero Live

Na een aantal jaren van stilte (ba dum tss) zijn muzikale games weer terug dit najaar. Guitar Hero laat zich straks zien met Guitar Hero Live en de echte fanatieke spelers kunnen allicht niet wachten om de meest pittige nummers op de hoogste moeilijkheidsgraad te volbrengen. Through the Fire and the Flames, The Devil Went Down to Georgia, Jordan, Eruption, weet u nog? Medewerkers van ontwikkelaar Freestyle Games hebben op het PlayStation Blog laten weten welke nummers volgens hen het moeilijkst zijn.

Volgens midi designer Aaron Grimes zal Hangar 18 van Megadeth met veel uitdagende solo’s een behoorlijke opgave zijn. Senior game designer Nathan Coppard verwacht dat Cry of Achilles van Alter Bridge je de meeste frustratie op gaat leveren dankzij veranderingen in tempo en een lange outro. Audio designer Mike McLafferty koos de klassieker van Lamb of God, Ghost Walking. Een beetje bluesy, met onverwachte uitdagingen en een extreme solo om flink op te zwoegen.

Ben jij ook iemand die de meest pittige nummers op de hoogste moeilijkheidsgraad wilt perfectioneren? Laat het weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren