Stemacteur Adam Jensen speelt hoofdrol in Far Cry Primal

Far Cry Primal werd eerder deze week onthuld middels een spectaculaire trailer. De stem die je aan het begin van deze video hoort kwam velen bekend voor en nu blijkt dat daar een goede reden voor is. Elias Toufexis verzorgt namelijk de stem van protagonist Takkar!

Elias Toufexis heeft zijn stem verleend aan veel games, maar is vooral bekend als Adam Jensen in de Deus Ex-serie. Dit is overigens niet de eerste Ubisoft-game waar Toufexis aan werkt. We hoorden de beste man eerder al terug in verschillende Assassin’s Creed- en Tom Clancy-spellen.

Far Cry Primal verschijnt in februari voor de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt een maand later.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    I NEVER ASKED FOR THIS! 8)

  2.   
    Hitman047's avatar

    Fun Fact: Toufexis was in eerste instantie ook de voice-actor van Jason Brody, de protagonist van Far Cry 3.

    Na de release van Deus Ex: Human Revolution besloot Ubisoft dat Adam Jensen en Jason Brody qua stem teveel op elkaar leken, schrapten ze 2 jaar aan opnames, en gaven ze de rol aan een ander.

  3.   
    DaxPg's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "I NEVER ASKED FOR THIS! 8)
    "

    Hij vroeg hier vast niet om.. Hoe riep… Heel ver..

    Ik weet de deur te vinden.

  4.   
    FireBallz's avatar

    Wat ben ik toch weer blij dat ik in Februari jarig ben zeg, poe. Kijk enorm uit naar deze game. Eerst nog FC 4 uitspelen, dan pas naar de volgende 😆

  5.   
    FireBallz's avatar

    Ik vind de om-de-2-jaar methode van Far Cry goed werken. Niemand vergeet de delen en je blijft fris voor de volgende. Ik kan me namelijk nog precies de gameplay van Far Cry 3 herinneren, net zoals bij 4.