Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video preview: Anno 2205 hands-on

Vorige week waren Peter en Akeo bij de Space Expo in Noordwijk om Anno 2205 te spelen! Ook kregen we een mooie rondleiding door de Space Expo en mochten we drie uur lang aan de slag met de game! Tom ondervraagt Peter!

 1.   
  Musicman88's avatar

  Dat verplaatsen (kosteloos) klinkt me echt als muziek in de oren. Hoeveel dat me dat al niet gekost heeft bij Anno 1404 en 2070…..

  Ik zag ook in de beelden dat je met muisklik vasthouden en slepen zo een hele rij huizen kan trekken, top! Precies wat ik wilde hebben in de vorige games.

  De combat los van het steden bouwen. Dat klinkt mooi. Had een beetje hekel aan die piraten die je transport schepen de hele tijd aanvielen.

  Eskimo’s is btw iets van Groenland en het noorden van Alaska en Canada. Op Antartica wonen geen mensen (vast), daar zijn wel altijd een hele hoop onderzoekers gestationeerd (wel langs de kust van Antartica), maar er wonen geen mensen permanent.

  Maar back to the game, ziet er toch veel belovend uit. Ik was sceptisch toen Anno na 1404 over ging naar de toekomst, maar daar werd ik toch zeer prettig door verrast. Dus ik hou ook moed voor deze versie. We zullen zien als die uitkomt. Of de game net zo vet is als de preview beelden uitzien.

  BTW @Peter, heb jij de game dus al ontvangen?

 2.   
  mattioza's avatar

  Goede omschrijving van de maan, Tom. En ze blijven daar maar mensen naartoe sturen 😀

 3.   
  FireBallz's avatar

  Ik weet misschien een volgende poll @GamersNet: wat vinden jullie van de langzamerhand overheersende futuristische setting in vele games? Mijn antwoord zou zijn: Pure, maar dan ook echt pure schijt. Ik werd er al gek van bij Advanced Warfare, ik ben nog nooit lyrisch geweest over Crysis, Tom Clancy is niks voor mij, Halo is nog nooit in goede aarde gevallen bij mij: Ik word er echt hele maal gek van. Straks krijgen we nog een futuristische Assassin’s Creed! De stad waar niemand meer op paarden rondrijd, maar alleen nog maar in een ufo!? Zo jammer dat Anno …. deze kant ook weer opgaat. 2070 vond ik een verschrikking, en nu komt ook nog 2205, hoe moet het nu verder? Ik ben misschien wel de enige, maar ik word er zo gek van; niet meer gezond.

 4.   
  Petor's avatar

  @Musicman88 – We mochten de game drie uur spelen bij Space Expo (zie GN Vlog #14), maar we hebben de game zelf nog niet.

  @FireBallz – Wat een superleuke stelling voor de Hot Koffie Show!. Teveel games zijn futuristisch! 🙂

 5.   
  Downzilla's avatar

  stelt die de dag nadat far cry primal is aangekondigt voor.