Screenshots tonen grafische pracht van Uncharted: The Nathan Drake Collection

Deze week verschijnt Uncharted: The Nathan Drake Collection voor de PlayStation 4 en om ons nog even lekker te maken, geeft ontwikkelaar Naughty Dog nog even wat screenshots vrij. Het bedrijf laat weten dat het in-game screenshots zijn uit Uncharted: Drake’s Fortune en Uncharted 2: Among Thieves.

Uncharted: The Nathan Drake Collection verschijnt woensdag 7 oktober exclusief voor de PlayStation 4.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Heb al wat streams met gameplay gezien en toen vond ik het eerlijk gezegd niet zo goed uitzien.

 2.   
  StanTem's avatar

  Het verschil met de eerste Uncharted is indrukwekkend. Heb de Nathan Drake Collection sinds vorige week en eerder vandaag heb ik platinum gehaald op de PS3-versie van Uncharted: Drake’s Fortune.

  Het verschil met Uncharted 3 is verwaarloosbaar.

 3.   
  soldierarjan's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Heb al wat streams met gameplay gezien en toen vond ik het eerlijk gezegd niet zo goed uitzien."

  Streams zijn nog de kwaliteit die het op je eigen beeldscherm heeft.
  Heb ze alle 3 al op ps3 gespeeld maar denk dat ze gewoon nog keer ga kopen en spelen blijft een geweldige serie.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  soldierarjan schreef, "

  ”gamerfriend01″ schreef, "Heb al wat streams met gameplay gezien en toen vond ik het eerlijk gezegd niet zo goed uitzien."

  Streams zijn nog de kwaliteit die het op je eigen beeldscherm heeft.
  Heb ze alle 3 al op ps3 gespeeld maar denk dat ze gewoon nog keer ga kopen en spelen blijft een geweldige serie."

  Ik lever de ps3 delen in woensdag en haal ze op de ps4, ga ik ze nog eens lekker opnieuw spelen.

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  StanTem schreef, "Het verschil met de eerste Uncharted is indrukwekkend. Heb de Nathan Drake Collection sinds vorige week en eerder vandaag heb ik platinum gehaald op de PS3-versie van Uncharted: Drake’s Fortune.
  Het verschil met Uncharted 3 is verwaarloosbaar."

  Waarom heb je de platinum op de ps3 gehaald als je blijkbaar al THE nathan drake collection heb sinds vorige week die nog niet uit is, zo heb je toch weer een spel dubbel ?

 6.   
  scarface123's avatar

  heb nog nooit een uncharted gespeeld dus zit te twijfelen of ik deze ga kopen

 7.   
  StanTem's avatar

  Carlos0_0″][quote=”StanTem schreef, "Het verschil met de eerste Uncharted is indrukwekkend. Heb de Nathan Drake Collection sinds vorige week en eerder vandaag heb ik platinum gehaald op de PS3-versie van Uncharted: Drake’s Fortune.
  Het verschil met Uncharted 3 is verwaarloosbaar."

  Waarom heb je de platinum op de ps3 gehaald als je blijkbaar al THE nathan drake collection heb sinds vorige week die nog niet uit is, zo heb je toch weer een spel dubbel ?[/quote]

  Ik heb de Collection om te reviewen, check mijn PSN-profiel: http://psnprofiles.com/joertjeuhn

  Wou de eerste game grafisch vergelijken met de PS4-versie, waardoor ik zag dat ik maar 2 hoofdstukken meer moest voltooien op Crushing voor de platinum.

 8.   
  mastertje's avatar

  Waar is Uncharted mee te vergelijken? Hoor altijd goede verhalen erover. Maar heb het zelf echter nog nooit gespeeld. Behalve nu de demo, maar die voelt karig aan (ligt aan de demo itself gok ik zo) en of het een aanrader is om het te halen

 9.   
  NoobAssPlayer's avatar

  mastertje schreef, "Waar is Uncharted mee te vergelijken? Hoor altijd goede verhalen erover. Maar heb het zelf echter nog nooit gespeeld. Behalve nu de demo, maar die voelt karig aan (ligt aan de demo itself gok ik zo) en of het een aanrader is om het te halen"

  Uncharted is te vergelijken met de oudere Tomb Raider games. Ik zeg oude omdat de nieuwe Tomb Raider zich vooral richt op overleven. Uncharted is een actievolle meeslepende avonturengame met karakters waar je al snel een band mee opbouwd. Het is een heerlijke mix tussen verhaal, exploratie, actie en puzzels in gedetailleerde omgevingen en soepele gameplay die gewoon vertrouwd voelt. Deze game is een must-have voor de avontuurlijke Playstation bezitter en is je geld meer dan waard (omdat 3 games voor de prijs van 1). Als ik dit zo allemaal terug lees denk ik dat ik maar eens iets met marketing ga doen. 😆