Metal Gear Online 3 update nabij; servers vanaf morgen live

Metal Gear Online 3, de online multiplayer van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, is nabij en de download voor de update is in de Japanse PlayStation Store al live gegaan. Deze update weegt 950MB en zou zeer binnenkort ook bij ons beschikbaar moeten zijn.

Morgen gaan immers de servers van Metal Gear Online 3 live voor de consoleversies, dus we gokken dat de update bij ons later op de dag beschikbaar wordt gesteld. Pc-bezitters moeten helaas tot januari wachten eer ze aan de slag kunnen met de multiplayer.

Iedereen die The Phantom Pain op console in bezit heeft, kan vanaf morgen aan de slag met Metal Gear Online 3. De modus ondersteunt zestien spelers op de PlayStation 4, Xbox One en pc, en twaalf spelers op de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  DexMax's avatar

  Eindelijk! Hier heb ik al een tijd op zitten wachten. Verbaast me trouwens dat GN hier eerder nog geen aandacht aan had besteed.

 2.   
  soldierarjan's avatar

  Ik wist dat het eraan zat te komen maar ik vermaak me nog wel tientallen uren met singelplayer.

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Met de allerlaatste Metal Gear online TGS 2015 gameplay demo is veel verwarring ontstaan. Op het einde van de video wordt gezegd dat MGO 3 voor iedereen beschikbaar is die MGS: The Phantom Pain in z’n bezit heeft, vervolgens wordt er 6 oktober getoond zonder enige logo’s of enige informatie over platforms.

  Er is flinke verwarring ontstaan wanneer de PC versie nou precies uitkomt. De bericht van uistel dateert uit augustus, toen was ook nog niet bekend geworden dat veel medewerkers geen vakantie hadden gepakt om de PC versie te optimaliseren.

  Sinds toen is het ook stil rondom MGO 3 PC versie, en in de video wordt gezegd, beschikbaar voor iedereen die The Phantom pain heeft gekocht en vervolgens wordt er 6 oktober getoond zonder enige informatie.

  We wachten het morgen af, ik zou het erg jammer vinden als de PC versie nog 3 maanden op zich laat wachten.