Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Xenoblade Chronicles X Survival Guide

In Xenoblade Chronicles X moet je vechten om te overleven. Denk jij dat je daarbij wel wat hulp kunt gebruiken? Check dan de survival guide hierboven. Xenoblade Chronicles X verschijnt 4 december op de Wii U.

 1.   
  Noice!'s avatar

  Deze game is zo absurd uitgebreid dat ik serieus overweeg er gewoon een maand of 4 voor vrij te maken. Ik heb de laatste tijd te vaak dat ik halverwege stop met een game, maar op deze titel wacht ik al meer dan 2 jaar. Het origineel heb ik zeker 150uur inzitten en op de 3ds nog eens 100 en nog steeds heb ik bij lange na niet alles ontdekt en gedaan.

  Ik ben ook blij dat Monilith niet te veel van de bekende formule is afgeweken omdat Xenoblade naar mijn mening al de nagenoeg perfecte JRPG is. Het heeft een zeer modern actie georiënteerd vechtsysteem wat gemengd wordt met alles wat je wil van een Japanse RPG. Ik kan niet wachten tot het december is, eerst even die onzin maanden met Halo, Fallout en Batrlefront uit de weg en dan is het tijd om écht te gamen 😀

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Aaaaaah!!! Ik kan niet wachten op deze game!

 3.   
  Papachico's avatar

  Hoewel ik best wel interesse in de game heb, trekt het me totaal niet. Kan komen omdat ik totaal geen idee heb wat je moet doen enzo. Ik kreeg steeds de gedachte dat t een sippe versie van Final Fantasy is. Ik werd dan ook niet bepaald warm van deze trailer.