Dying Light-ontwikkelaar pareert kritiek op geniale wijze

Dying Light heeft nog steeds een grote schare fans en hoewel die meestal de loftrompet steken over de game, komen ze soms ook met kritiek. Zo irriteerde een speler genaamd “c0mpl3x1ty” zich onlangs aan de onrealistische manier waarop het elektriciteitsnetwerk in de spelwereld aangelegd is.

In een reeks tweets gaat c0mpl3x1ty flink tekeer:


Kotaku legde de kwestie voor aan Techland en het duurde niet lang voordat de ontwikkelaar met een officiële reactie kwam:
It’s true, our electrical systems break conventional design. But when you’re stuck in a zombie outbreak you’re going to have to adapt and therefore bypass certain ‘rules’. The people of Harran had to apply a really resourceful design which required the existing infrastructure to be tweaked. That’s why when you look at the current electrical setup in Harran things appear ‘wrong’.
Om zijn beweringen te ondersteunen, maakte Techland onderstaande video. Daarmee liet het meteen zien hoe je op sportieve wijze om kunt gaan met kritiek.

  1.   
    Musicman88's avatar

    Hahaha, das wel een episch goed antwoord, 😛

    Waar mensen tegenwoordig al over beginnen te zeiken. 😉

  2.   
    Bosnegert's avatar

    valt tegen had toch iets grappigers verwacht

  3.   
    TinusGN's avatar

    Die dude moet nu echt op zijn knietjes gaan zitten en vragen om vergeving xD

  4.   
    LeroyJenkins's avatar

    Dat er mensen zijn die daar op letten, mijn god het is een spelletje die zich sowieso afspeelt in een niet realistische wereld.

    Het filmpje daar in tegen is geweldig gedaan super hoe ze dit hebben opgepakt om een zeikerd (ja ik vind het een zeikerd) zo op ze plaats te zetten.

    SUPER.

  5.   
    mitchel1988's avatar

    Top reactie , leuk gedaan.

  6.   
    FireBallz's avatar

    Geweldig antwoord, haha 😆

  7.   
    vitrix's avatar

    Super reactie van ze en goede manier om met z’n zeurpiet om te gaan.

  8.   
    3333/3333's avatar

    Die jongen maakt gewoon een interessante observatie, hij ziet details die velen van ons vaak over het hoofd zien. Beetje makkelijk om dat als gezeur of geklaag af te doen, hij zegt nergens dat de game hierdoor kut is. Gewoon een leuke invalshoek, nergens een waardeoordeel.

    De pr afdeling maakt er vervolgens een leuke reclamestunt van, iedereen blij.

  9.   
    Ralph P Scene's avatar

    geinig