Guild Wars 2 introduceert binnenkort de Enhanced Squad UI

Guild Wars 2 bevat een heleboel gave features, zoals raids en de World-versus-World-spelmodus. Soms is het echter lastig om het overzicht te behouden in de grote groepen spelers waar je je virtuele avonturen mee beleeft. Daar gaat binnenkort verandering in komen, want ArenaNet heeft een nieuwe feature aangekondigd die precies dit probleem moet aanpakken: een verbeterde squad UI.

Met de nieuwe user interface kun je gemakkelijk orde aanbrengen in enorme groepen mensen, zowel in de PvP- als in de PvE-componenten van de game. Ook brengt de nieuwe UI ingrijpende veranderingen met zich mee voor diegenen die de Commander-tag bezitten. Zo kunnen zij in World versus World hun squad opdelen in maximaal vijftien groepen. De Commander in kwestie kan dan die groepen individueel opdrachten versturen, maar natuurlijk blijft het ook mogelijk om de gehele squad aan te spreken via de chat.

De nieuwe squad UI van Guild Wars 2 zal voor het eerst te bewonderen zijn in het bèta-weekend dat op 2 oktober begint. Check hier de volledige lijst met features die de verbeterde squad UI met zich meebrengt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren