The Witcher 3 patch pakt prestaties PlayStation 4 aan

CD Projekt Red werkt hard aan een nieuwe patch voor The Witcher 3: Wild Hunt. Volgens de ontwikkelaar zal deze patch, onder andere, vele bugs verhelpen en ook sleutelen aan de prestaties van de game op de PlayStation 4. Marcin Momot liet weten dat er een heleboel gaat veranderen:

The patch is on the way. Was just looking at the changelog and it looks really impressive– the list of changes is massive. The update will bring a lot of fixes and improvements including PS4 performance (as well as other platforms) plus many more. We ask for a bit more patience.
Het is nog niet duidelijk wanneer de patch zal verschijnen, maar het kan zo maar zijn dat deze samen met de aankomende uitbreiding, Hearts of Stone, komt in oktober.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ik hoor veel mensen over bugs in the witcher 3, maar ik vind het wel meevallen. Heel af en toe dat mn minimap niet laadt en hij is een keer vastgelopen in de 3 weken dat ik hem speel, maar kan nu niet zeggen dat dat veel meer is dan bij andere spellen.

 2.   
  King of Heroes's avatar

  De framerate zat goed bij mij, maarik heb wel een probleem gehad met mijn savefile, en ook eens met de progressie van een quest.

 3.   
  Bram_M99's avatar

  Ik heb het meest last van de FPS, die is redelijk laag wat echt zonde is. Verder een top game.

 4.   
  FireBallz's avatar

  Dat is het grote gevaar bij Sandbox games: de bugs.

 5.   
  PaNNa's avatar

  Dit is een van de redenen waarom ik meestal wacht met deze titels, tegen de tijd dat ik hem koop zijn de meeste problemen al goed verholpen.