Onbekende Xbox One-bundels in aantocht

Als je nog in de race bent voor een Xbox One, dan kan het verstandig zijn om nog even te wachten. Uit een aankondiging van Microsoft kan namelijk opgemaakt worden dat er nieuwe bundels in aantocht zijn.

Uitgaande van de afbeelding zijn er vier verschillende bundels om uit te kiezen, maar welke dat zijn, is nog onbekend. Meer informatie zal op 28 september volgen dus op de vraag; “welke kies jij?”, is nog even geen antwoord te geven. Waar hoop jij op?

  1.   
    Sa.'s avatar

    Awesome! Ben benieuwd! Ik hoop alleen dat binnenkort ook de speciale controllers die bij sommige bundels zitten apart verkrijgbaar zijn, want sommige daarvan (bv die van Forza) zijn super vet alleen ik ga niet €400 neerleggen voor een hele nieuwe console. 😉

  2.   
    RikZonderC's avatar

    Ik ga voor nummer twee, die spreekt me qua design wel het meest aan denk ik.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Ben eens benieuwd naar de bundels.

  4.   
    Noice!'s avatar

    RikZonderC schreef, "Ik ga voor nummer twee, die spreekt me qua design wel het meest aan denk ik."

    Dit is gvd MvdM materiaal hiero!

  5.   
    Throbert's avatar

    Jammer dat Xbox One niet veel goeie exclusives heeft, konden ze daarmee bundelen

  6.   
    PSPfreaky's avatar

    Ik gok op Rise of the Tomb Raider, Black Ops 3 en Star Wars Battlefront

  7.   
    LeroyJenkins's avatar

    Zit op een bundel te wachten van de nieuwe Elite versie, inclusief de 1TB HDD en Elite Controller en als daar ook nog eens Fallout 4 of Rise of the Tombraider bij zit zou dat helemaal te gek zijn.

  8.   
    Noice!'s avatar

    Throbert schreef, "Jammer dat Xbox One niet veel goeie exclusives heeft, konden ze daarmee bundelen"

    Lol, nice try! Maar jij veel plezier met Tearaway en je UC collectie waar je soms op een knop mag drukken met een QTE, dan spelen de mannen wel GoW: UE, Rare Replay, Forza 6, Tomb Raider en Halo 5!

    De PlayStation 4 is echt een grote tegenvaller gebleken en achteraf had ik het aan moeten zien komen. Games als Uncharted zijn 1 keer leuk, maar als ze dan elke game zo maken (TLOU, The Order, Until Dawn etc) is er niks over om echt te spelen. Daarnaast lijkt het wel alsof PS al z’n first party studio’s op VR heeft gezet, want er komt gewoon geen drol uit; alleen BloodBorne is een exclusive die de moeite waard is, maar die is van From Software.

    Sony doet er sowieso niets aan om de PS4 interessant te maken terwijl MS de gamers continu verbeteringen aan de UI geeft en volgende maand BC. Ze hebben al 2 jaar de tijd gehad, maar Greatness Awaits nog steeds. Als je nu in de markt bent voor een console en je geeft zoals 95% van de Westerse gamers niets om die obscure Japanse shit, dan is de Xbox One de enige logische keuze!

  9.   
    WildRetro's avatar

    Ik sluit me aan bij Ikan’t nie gelove schatje. MS heeft meer goeie games voor de feestdagen als Sony die aan komen kakken met weer een remake of een opgepoetste versie. Ben helemaal geen fan boy maar ook ik had het gehad met Sony en ben over gestapt op MS. Als meerdere mensen nou is wakker worden.