Nieuwe Humble Weekly Bundle bevat afgeprijsde GameMaker

Inmiddels is de gemiddelde gamer wel bekend met het Humble Bundle principe: een aantal games gebundeld in een goedkoop pakketje, waarmee je bovendien ontwikkelaars en goede doelen mee kunt steunen. Eens in de zoveel tijd zitten daar opvallende pareltjes bij, zoals deze week de mogelijkheid om goedkoop je eigen ontwikkelsoftware voor games te scoren. In deze Humble Weekly Bundle pak je namelijk onder meer ook GameMaker: Studio Professional op, voor de prijs van zes dollar.

Naast de software van GameMaker krijg je ook tal van andere games die gemaakt zijn in diezelfde ontwikkelomgeving. Denk aan games als het geinige Spoiler Alert, de Nederlandse topper Super Crate Box of de muzikale shoot ‘em up Savant: Ascent. Bij sommige van deze kleine titels krijg je zelfs de broncode meegeleverd, zodat je snel kunt leren hoe bepaalde games zoal gemaakt kunnen worden.


Voor meer informatie over of de aankoop van de nieuwste Humble Weekly Bundle kun je terecht op de officiële Humble Bundle website. Laat het ons ook even weten als je hiermee in wilt stappen op het maken van je eigen games. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie creatieve ideeën voor nieuwe indie-titels!

  1.   
    PlayingGamesNL's avatar

    Ziet er wel grappig uit 😀