Doe mee in de reclamespot van de GamersNET Minecraft-server!

Inmiddels een ongekend succes binnen de GamersNET-gemeenschap: de reboot van onze eigen Minecraft-server! Talloze gamers bezetten de knusse wereld continu met hun gezellige aanwezigheid en creatieve bouwsels, waarvan voorbeelden te over. Maar, net als het geval was bij onze vorige Minecraft-server, maken we natuurlijk van deze virtuele prachtwereld ook weer een mooie reclamespot! En jij kunt daar natuurlijk een rol in spelen!

Wil je verschijnen in de commercial van de vernieuwde GamersNET Minecraft-server, dan raden we je aan om je rond 20:00 vanavond even te melden in onze online blokkenwereld. Vanaf dan gaan we de server rond om mooie sfeerbeelden te schieten en uiteraard kunnen we dan ook even langskomen bij jouw creatie(s) voor opnames!

Heb je dus tips voor leuke reclame-shots of wil je je eigen bouwwerk terugzien in de aanstaande video, dan kun je ten alle tijden een berichtje achterlaten onder deze aankondiging of ons straks aanspreken op onze TeamSpeak-server of in Minecraft zelf. Ook is het mogelijk dat we wat zogenaamde body actors in de game nodig hebben, dus ook daarvoor kun je jezelf beschikbaar stellen!


Ben je nog niet bekend met de GamersNET Minecraft-server? Zoek de wereld op onder het IP gamersnetclan.nl (geen wachtwoord vereist) en praat gezellig mee via onze TeamSpeak: ts.gamersnet.nl (net zo weinig wachtwoord vereist)! Hopelijk tot vanavond!

 1.   
  bjorntukkertje's avatar

  Geen cs:go clan? :S

 2.   
  StroopKonijn's avatar

  ik zal er gezellig bij zijn 🙂

 3.   
  Thijs.'s avatar

  als ik meer tijd had had ik me er op voorbereid en iets neer gezet. Helaas heb ik dat niet dus ik pas

 4.   
  DrupsteenNL's avatar

  ik zal er zijn

 5.   
  Tom's avatar

  bjorntukkertje schreef, "Geen cs:go clan? :S"

  Richt er eentje op, zou ik zeggen. In de redactie wordt het weinig gespeeld, vandaar. 😉

 6.   
  fulltimegamer88's avatar

  ik ben er bij onder de naam haagsegamer070 TS en minecraft fulltimegamer070

 7.   
  jkampmeijer's avatar

  Linkje naar de server maar even naar mijn zoon gemaild.
  Die is helemaal gek van Minecraft. 8)