Geen plannen voor meer Bloodborne DLC na The Old Hunters

Bloodborne krijgt er in november een episch stukje DLC bij middels The Old Hunters, maar daar zal het ook bij blijven, aldus Sony. Masaaki Yamagiwa, Sony Japan’s producer voor Bloodborne, meldde aan Eurogamer namelijk dat er geen plannen zijn om meer DLC te maken voor Bloodborne na The Old Hunters.

Yamagiwa wist tevens aan te geven dat The Old Hunters aanvankelijk als twee stukken DLC uitgebracht zouden worden, maar dat deze zijn samengevoegd. We kunnen dus heel wat verwachten. In de woorden van Yamagiwa:

We were originally planning on doing two sets of DLC. It was decided that with one set, we’d be able to do more with it, and have more volume for players to play with.
Maar waar kunnen we dan precies mee stoeien in The Old Hunters? Er zullen onder andere drie volledige nieuwe gebieden te verkennen zijn, maar ook enkele oude locaties zullen een deel uitmaken van deze nieuwe. Verder kunnen we zo’n tien nieuwe wapens verwachten, waaronder een zweep die in een katana kan veranderen en een mes dat tevens dienst doet als boog. Het zal ongeveer acht uur moeten duren om de content te doorspelen.

The Old Hunters zal vanaf 24 november gedownload kunnen worden en de DLC zal een prijskaartje van 14,99 euro dragen.

  1.   
    Kardinalus's avatar

    Hmm de 2 nieuw beschreven wapens klinken vet! Wil ze zeker uittesten :D!

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Jammer dast het maar bij 1 dlc blijft. Misschien als the old hunters goed verkoopt dat ze nog meer dlc uitbrengen..