Destiny: The Taken King pakt een record

Het succes van Destiny is niet zonder slag of stoot verlopen, maar de online-shooter van Bungie heeft het momentum nu echt flink te pakken. The Taken King, de meest recente downloadbare uitbreiding op Destiny, is namelijk de meest gedownloade game ooit gedurende een ‘day-one’-periode in de PlayStation geschiedenis. Een feit dat Activision Blizzard graag via een persbericht met de wereld deelde.

Destiny: The Taken King is officially the most downloaded game on day-one in PlayStation history and set a new benchmark for both total Destiny players and peak online concurrency on day-one, so it’s safe to say the Destiny franchise continues to gain momentum.

Omdat het hier een uitbreiding betreft, is de vergelijking met reguliere games niet helemaal zuiver. Ook moet opgemerkt worden dat The Taken King alleen digitaal aangeschaft kan worden en het dus niet gek is dat deze een piek vertoont op de digitale snelweg. Alsnog is het een memorabel feit waar men trots op kan zijn.

 1.   
  Razor24NL's avatar

  Dit is ook zeer zeker verdient, ik heb echt met verbazing en vol plezier het verhaallijn gespeeld. Ondanks dat het verhaallijn afgerond is heb je nog tonnen met side missions 🙂

 2.   
  evilmase's avatar

  oneidig veel missies….40 euro zeker waard…alhoewel de vorige dlc s tog minder waren .

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Level cap is te laag je bereikt hem al na enkele nieuwe missies!!

 4.   
  Papachico's avatar

  Beide dlc vond ik echt 3x niks. Veelste weinig content, weinig missies waarna je binnen 3 dagen niks meer te doen had. Is de uitbreiding vele malen beter? Wat is er nu meer te doen? Hoeveel content is er nu meer bij dan de dlc enzo. En de missies? Zijn het er veel? Sorry, 6 missies is voor mij te weinig (12 ook btw).

 5.   
  MBgamer's avatar

  Relatief veel missies en zij missies. Vind dat er genoeg content toegevoegd is. Leuke strikes etc. Zo had destiny vanaf dag 1 moeten zijn.

 6.   
  FireBallz's avatar

  Vooral de 5 nieuwe wapens zijn beest.