Final Fantasy XIV krijgt Patch 3.1 in november; bevat nieuwe raid, missies en gear

Square Enix wist op de Tokyo Game Show 2015 de wereld te voorzien van meer informatie over de aankomende Patch 3.1 van Final Fantasy XIV. De patch draagt de titel As Goes Light, So Goes Darkness en vertelt het verhaal na de 3.0 update. We kunnen Patch 3.1 verwachten in november.

De patch bevat onder andere de Void Ark, een nieuwe alliance raid dungeon, waarin zogeheten sky pirates centraal staan. De raid zul je met 24 man kunnen spelen en de vereisten zijn hetzelfde als in World of Darkness. Je zult dus sowieso een tank, twee healers en vijf DPS mee moeten nemen. Uiteraard kun je ook nieuwe gear verwachten in de Void Ark.

Verder zullen we met As Goes Light. So Goes Darkness ook nieuwe Exploratory Missions kunnen verwachten. Hierin zul je met je vliegende mounts reizen en diverse sterke monsters tegenkomen. Uiteraard krijg je ook hier de mogelijkheid om nieuwe gear te scoren.

Ook kleine toevoegingen komen naar Final Fantasy XIV in de vorm van bijvoorbeeld de mogelijkheid je personage een afrokapsel te geven. Ook nieuwe opties om je huis te pimpen zitten in de pijpleiding.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren