Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: Metal Gear Online – PlayStation 4 gameplay trailer

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain wordt nog verder uitgebreid met Metal Gear Online: een online multiplayer waarin spelers elkaar te lijf gaan met tactische espionage en geruisloos geweld. De gameplay trailer van de PlayStation 4-versie toont in ieder geval dat deze nieuwe feature barst van de multiplayer-potentie.

 1.   
  fdennis's avatar

  Hopelijk is dit beter voorelkaar dan die flut FOB infiltraties. Elke keer als je een basis wilt infiltreren dan blijkt dat iemand anders die basis wilt infiltreren. En wanneer jij je basis wilt verdedigen dan blijkt dat je niet in de game kunt komen om je basis te verdedigen.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  Metal Gear Online 3 beschikbaar op 6 oktober 2015 voor iedereen die Metal Gear Solid V: The Phantom Pain heeft. Ik neem aan dat ze ook de PC versie bedoelen, want ze zeggen duidelijk “beschikbaar voor iedereen”.

  We wisten allemaal al dat Metal Gear Online 3 ging uitkomen in oktober voor de consoles maar de PC versie was uitgesteld naar januari 2016, dus die uitstel van de PC versie is nu van de tafel?

 3.   
  Thijs.'s avatar

  het ziet er opzich wel grappig uit. alleen werkt de game nooit zo goed als in de trailers 🙄

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Maar dit ziet er echt geweldig uit zeg, en hoe groot de maps wel niet zijn.
  Ik weet nu al dat ik een echte infiltrator speler word, die loadout lijkt me heel fijn spelen dan de andere classes… alhoewel de Sniper ook veen sterke punten heeft met support geven aan je team.

  En ik maar denken dat je met een Battlefield game goed samen moet werken,
  hier gaan ze duidelijk nog een stapje verder als het neer komt op teamwork!

  Plus de diverse gadgets die je kunt gebruiken, maar belangrijker alles ziet er goed uit als het neer kom in de balans zodat er niets overpowerd is, in wapens én in gadgets.
  Ik kijk hier naar uit zeg!
  8)

 5.   
  swklijn1's avatar

  Pracht van een game dat het is, heb hier ook al de nodige uren in gestoken 😛

 6.   
  Ralph P Scene's avatar

  Niks voor mij.