Naughty Dog spreekt per ongeluk over ‘de eerste’ The Last of Us

In een recente in-house livestream van Uncharted: The Nathan Drake Collection met onder andere de schrijver van de game, spreken de heren van ontwikkelstudio Naughty Dog ook over andere games die iets te maken hebben met de productie van deze Uncharted-remake. Niet geheel interessant, totdat schrijver Josh Scherr zichzelf versprak, door iets te zeggen over ‘de eerste’ The Last of Us.


Het populaire The Last of Us ontbreekt tot dusver nog aan een mogelijk vervolg, alsmede een aankondiging daarnaar. Naughty Dog heeft tot dusver de lippen stijf gehouden in de media, maar spreekt nu in haar eigen stream over het mogelijke bestaan van een tweede The Last of Us. Waarom zou je het anders hebben over een ‘eerste’?

Het is nog verre van een concrete aankondiging, maar het zou kunnen betekenen dat Naughty Dog wel zeker bezig is met een nieuwe The Last of Us. De productie van Uncharted: The Nathan Drake Collection is immers zo goed als voltooid en begin volgend jaar verschijnt Uncharted 4: A Thief’s End alweer. Een vervolg op The Last of Us zou ongetwijfeld een mooie opvolger zijn in Naughty Dogs portfolio.

 1.   
  jelte23's avatar

  ben benieuwd of het zo is, want iemand van ubisoft had een paar maandem geleden ook perongeluk iets gezegd over watchdogs 2 maar tot op heden hebben we daar nog niets over gehoord. Maar dat is Ubisoft en nu hebben we het over naughty dog.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  De mogelijkheid voor The Last of Us 2 staat als een huis. Of Naughty Dog er iets mee doet is een tweede.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Gezien het succes van The Last of Us zouden ze gek zijn als ze geen vervolg maken.

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Ik weet niet wat ik er van moet vinden, het lijkt me super tof, maar aan de andere kant denk ik niet dat ze het zo goed zouden kunnen maken en dat zou zonde zijn… Wel leuk herpakt op het filmpje 😛

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  zou supertof zijn

 6.   
  Ralph P Scene's avatar

  titel staat eerste moet dat niet 2de zijn?

 7.   
  Tom's avatar

  Game’s Hunter schreef, "titel staat eerste moet dat niet 2de zijn?"

  Het feit dat ze verwijzen naar een ‘eerste’ verklapt natuurlijk dat er misschien al een tweede in the works is. Bovendien sprak de schrijver niet over een tweede TLOU, maar dus juist de ‘eerste’.

 8.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Ik weet het niet, soms is het beter om het bij een te laten

 9.   
  Ralph P Scene's avatar

  @tom nu snap ik hem dankjewel.

 10.   
  stan_the_manNL's avatar

  Vet hoor! nu ik overgestapt ben van de PS3 naar Xbox one moet ik deze titel helaas missen, maar man wat een vet avontuur was dat toen met de TLOU

 11.   
  Papachico's avatar

  Ik dacht dat zij dat allang hadden aangekondigd haha. Zal wel mijn verbeelding zijn geweest.