GN Lunchtip: De Creeper is een eikel in dit Minecraft-lied


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Zelfs de gamers die niet bekend zijn met het populaire Minecraft, kennen de iconische Creepers wel. Deze groene blokken des doods en destructie zijn inmiddels een legendarische verschijning en daarom wordt er dan ook meer dan eens een nummer aan de ‘Mob’ gewijd. Ook populaire animator Egoraptor deed een duit in het zakje met deze toffe nummer, met een geinige videoclip van collega RubberRoss!


Zoek je overigens nog een gezellige Minecraft-server om Creepers van je af te weren met je maten? Check onze eigen GamersNET Minecraft-server, te vinden op het IP ‘gamersnetclan.nl’!

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De Japanse trailer van Tearaway Unfolded

Eet smakelijk!

 1.   
  KillVannah's avatar

  De animatie is gedaan door RubberRoss, niet door Egoraptor ๐Ÿ™‚ Ego zingt wel. Samen met Danny Sexbang van Ninja Sex Party. (Ik ben echt te into Game Grumps :’) )

 2.   
  Tom's avatar

  Oh, mijn fout! Ik ken Egoraptor voornamelijk van zijn oude animaties op NewGrounds, dus ik ging er al deels van uit dat hij dit werkje ook getekend had. Zal het even aanpassen! ๐Ÿ˜‰

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Inderdaad, E for Everyone! x’D

  Ook al zit er veel F-bommen in dit nummer, lol’s!

  ๐Ÿ˜†