Steam-pagina onthult Just Cause 3 expansion pass

Na de launch van Just Cause 3 zullen er drie ”game-changing” DLC-bundels voor de game verschijnen, blijkt uit de Steam-pagina van Just Cause 3. De drie thema’s die centraal staan zijn lucht, land en zee. De DLC is als expansion pass-bundel te pre-orderen voor een bedrag van 24,99.


Volgens de beschrijving van de expansion pass zal de DLC bestaan uit nieuwe missies, tegenstanders, wapens, gadgets en unieke voertuigen. Daarnaast krijg je een exlusieve Flame Wingsuit en Parachute Skins bij aanschaf van de bundel. Als je in het bezit bent van de expansion pass krijg je bovendien zeven dagen eerder toegang bij de release van elk DLC-pakket.

Just Cause 3 verschijnt op 1 december voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Check onze preview als je meer wilt weten over het nieuwe avontuur van Rico Rodriguez.

  1.   
    Musicman88's avatar

    Ja ik had m al zien staan……maar ik had het niet verwacht, als het nou een game van Ubisoft was, dan kun je er gif op in nemen dat de season pass er komt, maar niet voor JC3……deze wereld is kapot aan het gaan ๐Ÿ™

    Verdomme, de game ziet er zo vet uit en ze krijgen alleen maar goed commentaar erop en dan komen ze met zoiets….. ๐Ÿ˜ฅ ik ga de kroeg in, ik moet mijn verdriet wegdrinken ๐Ÿ˜›