LEGO Dimensions voice-cast heeft Michael J. Fox als Marty McFly

LEGO Dimensions belooft een indrukwekkende ‘Toys to Life’ game te worden. Niet alleen vanwege de vele toffe franchises die zich verbonden hebben aan de game, maar ook de voice-cast is heel sterk. Zo zijn zowel Michael J. Fox als Christopher Loyd gestrikt om hun respectievelijke rollen van Marty McFly en Doc Brown uit Back to the Future na te spelen. Vooral voor Michael J. Fox is dit een flinke prestatie, aangezien de acteur al zeer lange tijd veel hinder ondervindt van de ziekte van Parkinson.

Verder is ook Chris Pratt aanwezig om twee recente rollen van een stem te voorzien: Emmet uit The Lego Movie en Owen Grady uit Jurassic World. Uit The Lego Movie zijn tevens Elizabeth Banks, Alison Brie en Charlie day van de partij. Van Jurassic World zijn verder Bryce Dalles en Irrfan Khan toegevoegd aan de voice-cast.

Zoals eerder al onthuld zitten er diverse verwijzingen naar andere games in LEGO Dimensions, bijvoorbeeld GLaDOS uit Portal. Troy Baker voorziet Batman van een stem en Tara Strong heeft dat gedaan voor Harley Quinn. Gary Oldman heeft zijn stem geleend aan de kwaadaardige Lord Vortech.

Kortom, een behoorlijke reeks met topacteurs voor LEGO Dimensions. De game verschijnt 29 september voor de PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren