Jack the Ripper DLC onthuld voor Assassin’s Creed Syndicate

Tijdens de pre-TGS persconferentie van Sony mocht ook Ubisoft het podium betreden. De uitgever annex ontwikkelaar maakte van de gelegenheid gebruik door alvast de eerste, grote DLC voor Assassin’s Creed: Syndicate te onthullen.

Centraal in de DLC staat Jack the Ripper en het verhaal zal dus volledig draaien rondom deze iconische seriemoordenaar. De DLC maakt onderdeel uit van de Season Pass van Assassin’s Creed: Syndicate, maar je kunt deze extra content ook afzonderlijk kopen.

 1.   
  tijn80's avatar

  Jagen op of jagen als Jack de Ripper? Jack the assassin 🙂

 2.   
  Randy1991's avatar

  Zou wel een vette twist zijn wanneer jack the ripper een assassin zou zijn.

 3.   
  Sa.'s avatar

  Wat ongelofelijk lame dat ze tot nu toe 3 grote namen uit die tijd gewoon in de DLC proppen! Charles Darwin, Charles Dickens en nu ook nog is Jack The Ripper! Heel jammer dit Ubisoft, hopelijk laten ze nog wat over voor de main campaign.

 4.   
  tijn80's avatar

  sdfl schreef, "Wat ongelofelijk lame dat ze tot nu toe 3 grote namen uit die tijd gewoon in de DLC proppen! Charles Darwin, Charles Dickens en nu ook nog is Jack The Ripper! Heel jammer dit Ubisoft, hopelijk laten ze nog wat over voor de main campaign. "

  Wie zegt dat ze uitsluitend in de DLC zitten? Leonardo Da Vinci zat in de main campaign van AC brotherhood, maar was ook onderdeel van een DLC.

  Bovendien zit Darwin in de DLC van de special edition, die vaak even duur is als de gewone editie.