Activistische androcentristen teleurgesteld in FIFA 16 – GamersNEP Nieuws


Genève – Het Europese hoofdkantoor van uitgever Electronic Arts, in Genève, wordt sinds dinsdag 8 september geteisterd door protesten van de masculinistische activistengroepering Semen. Leden van de androcentristische beweging staan bekend om protesten waarin zij met een ontbloot bovenlijf (en soms ook onderlichaam) aandacht vragen voor de positie van de man in de samenleving.

Een woordvoerder van de masculinisten laat desgevraagd weten dat de positie van de man in de hedendaagse samenleving al jarenlang tanende is. Nieuw dieptepunt daarin is, aldus Semen, de implementatie van het vrouwenvoetbal in FIFA 16:

Hoewel de introductie van het vrouwenvoetbal in deze typische mannensport tot daaraantoe is, kunnen we uit de demo van FIFA 16 concluderen dat EA de vrouwen veel te goed heeft gemaakt. FIFA 16 wekt zelfs de indruk dat vrouwen zich kunnen meten met de man in de edele sport van het voetbal en dat is uiteraard totaal onjuist. Een nieuwe overwinning van de feministen, die EA hopelijk rechtzet in de volledige game.
DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

 1.   
  Noice!'s avatar

  Deze stukjes zijn altijd best wel een partij verschrikkelijk, maar de naam van de actiegroep, Semen, vind ik wél erg leuk gevonden! +1/2 dan maar.

 2.   
  Leukste's avatar

  Er zitten wel wat tongbrekers in deze tekst. 😕

 3.   
  Tom 2.0's avatar

  Leon’s paint skills +1