Details Xbox One november-update bekend

Microsoft heeft wat details naar buiten gebracht van de aankomende, grote november update voor de Xbox One. Een grote toevoeging is uiteraard backwards compatibility, waarmee steeds meer Xbox 360-games te spelen zijn op je Xbox One. Ook krijgt het Xbox One dashboard een nieuwe gebruikersinterface en moet het geheel tot wel 50 procent sneller gaan werken.

Qua backwards compatibility zijn meer dan 100 games in november beschikbaar en gaan de maanden daarna nog honderden volgen. Het is zelfs mogelijk om de multiplayer van deze games te spelen met mensen die de Xbox 360-versie gebruiken.

Verder krijgt het dashboard een nieuwe Guide, een nieuw ontworpen en sneller functionerend Home en een nieuwe Community-sectie.

De november-update wordt binnenkort al uitgerold naar leden van het Xbox One Preview Program. Als eerste zijn de meest actieve Preview-leden aan de beurt. Later wordt de Preview-versie op grotere schaal beschikbaar gesteld.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Ben zelf ook preview member, ben ontzettend benieuwd!

  2.   
    mitchel1988's avatar

    Kan niet wachten! ๐Ÿ™‚

  3.   
    WildRetro's avatar

    Microsoft is goed bezig vind ik! En backward compatibel is een mooie toevoeging voor mensen die overstappen van de 360 naar de one en de spellen kunnen houden die er beschikbaar voor zijn. Denk dat me vriendin het ook wel super gaat vinden om spellen van de 360 erop te spelen. Ook wel benieuwd naar de nieuwe interface hoe dat gaat worden. Waarom nog geen upload naar Facebook van je gemaakte foto of Archiefment lijkt me ook wel vet

  4.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Nice Microsoft ๐Ÿ™‚

  5.   
    mheiden21's avatar

    Goed bezig Microsoft, ben benieuwd wanneer het in het preview programma zit.

  6.   
    gamepower's avatar

    mooi zo MS…. super update ๐Ÿ˜‰