Activision stuurt 32GB USB-sticks naar old-gen Destiny-gamers met beperkte opslagruimte

Onlangs maakte Bungie bekend dat de Taken King-update van Destiny maximaal 20GB weegt. Voor current-gen consoles vormt dit weinig problemen, maar voor sommige gamers met een Xbox 360 of PlayStation 3 wordt het lastig om de update te installeren. Enkele oude modellen van de Xbox 360 of PlayStation 3 beschikken namelijk over een harde schijf van slechts 20GB. Activision komt nu met een oplossing voor gamers die zich geen nieuwe harde schijf kunnen veroorloven.

Gamers die actief Destiny spelen op een van de betreffende consoles kunnen contact opnemen met Activision. Zij komen in aanmerking voor een USB-stick van 32GB om de game op te installeren. De mogelijkheid om de game te installeren op een externe harde schijf zal binnenkort worden toegevoegd door middel van een patch.

Als je denkt in aanmerking te kunnen komen voor een USB-stick, kun je contact opnemen met Activision. Houd er wel rekening mee dat het aanbod misschien niet beschikbaar is in Nederland.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  erg vet leuk dat ze ook echt aan hun spelers denken

 2.   
  Bram_M99's avatar

  Erg tof om te horen dat ze zoveel om hun gamers geven!

 3.   
  bullet0verdose's avatar

  dit vind ik een best wel toffe actie!!

 4.   
  tijn80's avatar

  Goede actie. Zou die update echt uitsluitend voor Destiny zijn? Denk dat veel mensen sowieso graag games op een externe schijf zouden willen zetten.

 5.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ”tijn80″ schreef, "Goede actie. Zou die update echt uitsluitend voor Destiny zijn? Denk dat veel mensen sowieso graag games op een externe schijf zouden willen zetten."

  Nee die update kun je ook op Call of duty en battlefield spelen, stel je voor even met je titan iedereen in de pan hakken in operation locker! ๐Ÿ˜€

 6.   
  mitchel1988's avatar

  STRAIGHT FLUSH ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜‰ LOL

  Erg netjes van Activision.

 7.   
  PSPfreaky's avatar

  Goede actie van Activision. Maar als (die hard) gamer moet je toch een beetje dom zijn om voor die 20GB te gaan als je weet dat games vrij groot zijn?

 8.   
  3333/3333's avatar

  PSPfreaky schreef, "Goede actie van Activision. Maar als (die hard) gamer moet je toch een beetje dom zijn om voor die 20GB te gaan als je weet dat games vrij groot zijn?"

  Destijds was dat nog meestal genoeg.

 9.   
  FireBallz's avatar

  Ik ben dan ook echt weer de enige volgens mij zonder Destiny op old gen

 10.   
  tijn80's avatar

  ”JaChKa1802″ schreef, "Ik ben dan ook echt weer de enige volgens mij zonder Destiny op old gen"

  Nee hoor, heb hem op de PS4

 11.   
  Ralph P Scene's avatar

  Dan krijg je weer mensen die hier misbruik gaan maken.