Konami waarschuwt voor game-breaking bug in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Volgens Konami zit er in Metal Gear Solid V: The Phantom Pain een bug die zorgt voor problemen op alle platformen. Het goede nieuws is dat de bug bekend is en kan worden vermeden. Een en ander heeft te maken met Quiet die als compagnon te gebruiken is gedurende missies.

Het wordt aangeraden om Quiet niet te gebruiken in missies 29 en 42. Mocht je dat toch doen, dan bestaat de kans dat progressie in de game onmogelijk wordt. In het geval je één save-file hebt, is dat een verschrikkelijk vooruitzicht.Konami heeft nog niet laten weten of er gewerkt wordt aan een patch, maar dat is zeer waarschijnlijk het geval. Kortom: schuif Quiet af en toe aan de kant en laat haar vanaf de zijlijn toekijken. Een corrupt bestand wil zij niet op haar geweten hebben. Ben jij al gekke dingen tegengekomen in Metal Gear Solid V?

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  zag de tweet al.

 2.   
  jimmymenNL's avatar

  vermijden wrm fixen ze het niet gewoon of zijn ze er te lui voor?

 3.   
  DaxPg's avatar

  Heb Quiet voor beide missies gebruikt. Metallic Archaea (29 is normaal, 42 is de extreme versie). sterker nog quiet is echt een onmisbare kracht tijdens deze battle tegen de skulls. Heb nog nergens last van gehad. Geen glitches, of rare dingen. noppes.