Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Denon DHT T110 – GamersNET Gear

Deze week bespreken Tom en Peter wederom een audio-apparaat wat fabrikant Denon heeft toegestuurd. De Denon DHT T110, in dit geval. Een mooie TV Speaker Base voor onder je TV. In deze GamersNET Gear bespreken de heren wat ze wel en niet konden waarderen aan het product.

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Mooi ding dat wel maar ik hou het gewoon bij mijn Sony Surround Sound set! ๐Ÿ˜€ geluid kan er hard genoeg uit komen ๐Ÿ˜›

 2.   
  mheiden21's avatar

  Mooi dingetje jammer inderdaad dat je niet ziet welke modus aan staat

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Leuk ding voor een leuke prijs al is dat van dat display inderdaad erg jammer had liever 10 euro duurder en wel display gehad.

 4.   
  Noice!'s avatar

  soldierarjan schreef, "Leuk ding voor een leuke prijs al is dat van dat display inderdaad erg jammer had liever 10 euro duurder en wel display gehad."

  Is helemaal niet nodig en dit vind ik ook wel een erg zwak punt van deze review: De knoppen van de unit lichten op een specifieke manier op zodat het voor jou duidelijk is wat de gekozen geluidsmodus is. Dat is dus echt een kwestie van 1 keer in de manual kijken, of het ding echt even testen en je weet het.
  Waar kost hij โ‚ฌ160? Want dan haal ik er nog een! Geweldig ding voor dat geld. Ik heb er boven een staan en ik ben op sommige momenten zelfs meer tevreden dan met m’n dure set van beneden; de prijs/ kwaliteit verhouding is gewoon erg goed.

  Edit: even nog ter aanvulling: ik denk dat bewust is gekozen om er geen display op te zetten, zo is hij niet alleen goedkoper te produceren en is er minder dat kapot kan, het ziet er mooier uit en is “rustiger” voor het oog als je TV kijkt.

 5.   
  Tom's avatar

  Ik had ook begrepen dat de speaker base middels de lichtjes probeert te communiceren wat er precies voor modus aanstaat, maar dat werkt gewoon niet helemaal fijn. Bovendien geven de ledjes ontzettend weinig licht, waardoor je vanaf je bank nooit kunt zien welke modus er nu wel of niet aanstaat, al helemaal niet met wat tegenlicht van je televisie erbij.

  Die โ‚ฌ160-deal had ik mogelijk gespot bij een Duitse audiowinkel. In Nederland liggen de prijzen inderdaad meer rond de โ‚ฌ200, maar je zou eens kunnen bij wat (web)winkels net over de grens. Voor de prijs-kwaliteit is het inderdaad zeker een degelijk ding.

 6.   
  Noice!'s avatar

  โ‚ฌ183 op Amazon.de: meteen ff nog een besteld. Geen geld man!

 7.   
  MikeGevers's avatar

  Ik heb mijn tv niet opgehangen, hoor! Maar ik heb dan ook nog zo’n ouwe, lompe kast die ik toch nooit gebruik. ๐Ÿ˜›

  Maar op zich denk ik dat het toch wel meevalt met hoe groot dat ding is, ook als je je tv op hebt gehangen. Vooral als je ook nog een console bij je tv hebt staan, want die is natuurlijk van een soortgelijk formaat (maar dan met andere verhoudingen).

 8.   
  Thijs.'s avatar

  heb me tv jaren aan me muur gehad, maar sinds me zus uit huis is ben ik verhuisd naar haar kamer en toevallig vorige week een tv meubel en nieuwe tv gekocht. Of te wel, mijn tv staat ๐Ÿ˜›